Dnevni horoskop za nedelju, 27. mart

Dnevni horoskop za nedelju, 27. mart

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

Na poslu ste pod tolikim pritiskom da razmišljate da li bi trebalo da promenite posao. Možda ćete i dobiti priliku za to, ali nemojte naprečac da donosite odluku. Pomoći će vam da se posavetujete sa porodicom i ljudima u koje imate poverenja.


BIK

Imate utisak da vaš trud i rad niko ne primećuje, ali nemojte da se libite da svima skrenete pažnju na to. Neka situacija na poslu vam je pomalo nejasna i nervira vas, ali budite strpljivi, sve će se rešiti. Moguća je glavobolja.


BLIZANCI

Nekoj vašoj bliskoj osobi je potrebna pomoć da razreši neku situaciju, budite uz nju, posavetujte je, saslušajte. To će vam pomoći i da svoj život sagledate iz neke drugačije perspektive i da uvidite gde grešite. Odnos sa partnerom je sjajan.


RAK

Mišljenje koje neko na poslu ima o vama vam jako smeta jer smatrate da zaslužujete bolje. Ne možete da utičete na to šta drugi misle o vama, zato i ne obraćajte previše pažnje. Okružite se ljudima koje volite i koji vas vole, to će vas oraspoložiti.


LAV

Bili ste u nekoj gužvi prethodnih dana, zbog čega bi vam danas prijalo da se osamite i posložite u glavi sve što ste izdešavalo. Čitajte, šetajte, radite bilo šta što vas opušta, potrebno vam je to. Moguć je poziv neke osobe iz prošlosti koji će vas baš iznenaditi.


DEVICA

Vaša želja da se sve radi onako kako vi želite danas bi mogla da vam napravi probleme na poslu. Morate da napravite kompromis kako biste izbegli neki veći problem. Isplanirajte neko kraće putovanje.


VAGA

Svi žele da budu u vašoj blizini, a vi biste samo da se udaljite od svih i provedete neko vreme u miru i tišini. Ugodite sebi, ne morate uvek da stavljate druge na prvo mesto. Zdravlje vam je dobro, idite na preventivne preglede.


ŠKORPIJA

Svi danas imaju neke zahteve od vas i to bi moglo malo da vam upropasti dan. Ali, ako kasnite u obavljanju obaveza, moraćete to da istrpite. Partner vam je u svemu velika podrška, uzvratite istom merom.


STRELAC

Čuvajte svoje lične stvari jer biste mogli da izgubite nešto što vam mnogo znači. Neka osoba sa kojom ste prilično bliski nije sasvim iskrena prema vama, pazite kome verujete. Nervozni ste, odvojite više vremena za opuštanje.


JARAC

Sijate danas, čini vam se da možete čak i da poletite! Sve vam ide od ruke, širite pozitivnu energiju i svi žele da budu u vašem društvu. Slobodni, svojim samopouzdanjem danas možete da šarmirate koga god poželite!


VODOLIJA

Neke loše navike koje imate vas sprečavaju da napredujete, gledajte da ih se što pre rešite. Muče vas neke stvari iz prošlosti, ali bolje je da se fokusirate na budućnost i pravljenje planova. Napeti ste i partner to oseća, gledajte da izbegnete bespotrebnu raspravu.


RIBE

Uvek ste tu za prijatelje kada im treba pomoć, ali trenutno ste veoma umorni od rešavanja tuđih problema. Osamite se, ugodite sebi, idite kod frizera, u kupovinu, radite šta god vam prija da biste se osećali bolje. Partner vam pruža podršku u svemu, oslonite se na njega.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan