Dnevni horoskop za utorak, 19. septembar

Dnevni horoskop za utorak, 19. septembar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas...


Ovan

Naglašeni zemljani znaci donose vam povoljne šanse na poslu i uvećanje prihoda. Mesec u strastvenoj Škorpiji u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, u popodnevnim satima nagoveštavaju strastvene zajedničke trenutke sa ljubavnim partnerom.

 
Bik

Mesec u Škorpiji pod uticajem Jupitera i Urana iz vašeg znaka, donosi vam rasprave sa emotivnim partnerom, naročito ako je reč o Škorpiji ili Jarcu. Neko ko živi u drugom gradu ili zemlji, želi da vas što pre vidi. Pazite se povreda u kući.

 
Blizanci

Sa vašim vladaocem Merkurom u astrološkoj kući posla i Mesecom u Škorpiji, u prepodnevnim satima možete da postignete dogovor o aranžmanu sa strancima. Popodne vas očekuje susret sa jednom šarmantnom Vagom. Čuvajte se u saobraćaju.

 
Rak

Vaš vladalac Mesec u strastvenoj, posesivnoj Škorpiji, u opoziciji sa nepredvidim Uranom, donosi vam buru na ljubavnom planu. U popodnevnim satima, pruža vam se šansa za uvećanje zarade, ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti.

 
Lav

Dobar aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Sunca, odgovara naučnicima i umetnicima rođenim u trećoj dekadi. Kvadrat sa Venerom u vašem znaku, doprinosi tenziji u domu, sa partnerom i članovima porodice. Čuvajte se povreda u kući.

 
Devica

Vaš vladalac Merkur obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u astrološkom polju dogovora i biznisa, što vam donosi mogućnost realizacije vaših ideja i planova. U popodnevnim satima očekuje vas romantični susret sa Škorpijom ili Ribama.

 
Vaga

Mesec upravlja vašom karijerom, praveći napete aspekte sa vašim vladaocem Venerom i planetama u Biku, što podstiče vašu ambiciju ali i potrebu za trošenjem novca. Potrudite se da budete taktičniji u odnosu sa saradnicima. Nervoza.

 
Škorpija

Naglašeni zemljani znaci donose vam novac, ako se bavite poslom koji zahteva društveni angažman ili radite u medijima. Mesec u vašem znaku u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, nagoveštava romantični kontakt sa nekim iz inostranstva.

 
Strelac

Opozicija između Meseca i vašeg vladaoca Jupitera blizu Urana, može vam doneti nesuglasice ali i burne rasprave sa saradnicima i kolegama. Emotivni partner je pod velikim pritiskom na poslu, što se odražava na vaš odnos.

 
Jarac

Izazovan aspekt između Meseca u Škorpiji i vladaoca vašeg znaka Saturna, povoljno utiče na mogućnost realizacije vaših planova i ideja. Imate podršku jednog Bika i Device. Ljubavni partner može burno reagovati na neke vaše predloge.

 
Vodolija

Vaš vladalac Uran u opoziciji sa Mesecom u Škorpiji, donosi vam konflikte i rasprave sa partnerom i članovima porodice. Zbog naglašenih zemljanih znakova, možete da očekujete uvećanje prihoda, ali budite oprezniji ako se bavite nekretninama.

 
Ribe

Trigon između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Neptuna, simbola mašte, podstiče vašu intuiciju i kreativnost. Aspekti Merkura koji upravlja vašim partnerskim odnosima, još uvek nepovoljno utiču na komunikaciju sa voljenom osobom. Nesanica.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan