Dobro jutro, Novi Sade, "love is in the air"

Dobro jutro, Novi Sade, "love is in the air"

Ljubav je u vazduhu... Ali, nisam mislila na scenu sa naslovne fotografije koja je snimljena ovog lepog martovskog jutra.

Bilo je još lepih stvari za videti, a ne mogu, iako se svi mi bunimo za to osmomartovsko cveće, da ne kažem da je svaka slika lepša ako na njoj ima i bar jedan cvetić, pa su tako, s jedne strane žurili muškarci sa buketom u ruci, a s druge – žene/devojke koje su već dobile ovaj znak pažnje od svojih prijatelja, kolega, voljenih...

Još jedan znak ljubavi u vazduhu je PROLEĆE koje je, sudeći prema procvetalom drveću definitivno stiglo, sve više je i prolećnih mirisa koje još uvek osetimo (dok ne krene novi vesnik ovog godišnjeg doba – alergija), a podigla se i živa u termometru.

Sve je to "mala maca" za ono što smo videli juče u očima prvog čoveka našeg grada, a bogami, i predsednice gradske skupštine kada su, obilazeći Sajam knjiga svratili i na štand "Velika Srbija", izdavača knjiga Vojislava Šešelja. S obzirom na istorijat njihove partije, ništa čudno, "svaka ptica svome jatu", samo me zanima čemu se gradonačelnik toliko smejao – da li je Šešelj nabrajao nazive svojih knjiga ili pričao o doživljajima iz Haga, ili o onome što je dovelo do toga da ode u Hag.  A možda je i pričao o njihovom šefu i o njegovim radnim radovima... O panku sigurno nije.


Imamo i vaše reakcije na tu vest pa ćemo videti da li je i vama bilo mučno kao meni.

FOTO: Sajam knjiga – Šešelj ugostio gradonačelnika Đurića

Bizarna slika, sa sve upravnikom kazamata, paradigma današnje silovane i obespravljene Srbije... – napisao je Miodrag.

Vojin ipak misli da su pričali o panku pa je prokomentarisao: "Panker, pankera prepoznaje", a Mara odgovara: "Panker izgleda ipak više voli da sluša cajke".

Ivan je primetio: "Veliko interesovanje za njegove knjige! Ukratko,nema nam pomoći." dok je Aleksandra napisala: "Ni da mi plate da dođem. Ima knjiga i na drugom mestu".

Jedan Milan se takođe zapitao "Šta Šešelj može da kaže pa da se neko ovako fascinira?"

Moj drug Boža iz nekog razloga voli da nam drži lekcije pa nam je objasnio: "Bio na sajmu, javio se poznatim radikalima, zato što je to red, i prošao dalje. Šešelj je i na BGD sajmu redovno, plati i ima prostor. Ako niste znali to se zove tržište i evropske vrednosti i to ste hteli 5. oktobra. To sad i imate, što se onda bunite? Zar je moguće da ste svi toliko glupi i neobrazovani da se bunite protiv onoga za šta se zalažete?".

Hvala na pojašnjenju!


Može bombona?

Ipak, više od Sajma knjiga zaintrigirala vas je informacija da će se danas u gradskim autobusima deliti bombone, i to "bez diskriminacije", moći će da se oslade svi putnici.

GSP: Bombone za putnike povodom Dana žena

Neki naši čitaoci su se pobunili jer smatraju da će sad svi da pohrle u autobuse zbog bombona, Vera se zapitala da li će možda deliti i bensedine ili bromazepame, a Sonja je konstatovala: "Mora da su vozači oduševljeni.Muče se sa kartama i sad još da dele bonbone".

Žena je žena svaki dan. Juče mi kontrola uzme kartu za jednu stanicu,a danas treba i da im po... Možda mi vrate kartu – pobunila se Ruža.

Ostale konstatacije potražite na našoj Fejsbuk stranici i nastavite da nas pratite i komentarišete, naravno, bez uvreda i pretnji.

Servisne informacije – radovi, radovi i samo radovi 

Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu za poslednja 24 sata rođene su 23 bebe – 11 devojčica i 12 dečaka, od kojih je jedna porodilja na svet donela blizance muškog i ženskog pola. Čestitamo!

Radovi u gradu se zahuktavaju, Limanci su posebno oduševljeni što su im radovi pod prozorom. Videćete vi za par godina kad se sve sredi... Do tada, razmislite za koga ćete glasati.

RADOVI U TOKU: Zatvaranje dela Dunavske ulice od srede

Bez vode su delovi Novog sada i Sremske Kamenice, struje nema u Novom Sadu, Petrovaradinu, Kovilju i Kaću, a ostale servisne inforamcije potražite OVDE.

Poklonite svojim majkama, ženama, sestrama, komšinicama, koleginicama pažnju svakog dana jer znate da žene imaju moć, ali i ljubav.

Oceni vest:
10
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dovakin

  pre 498 dana i 22 sata

  Da li je Vucic cestitao 8 mart premijeru Brnabicu?

  Oceni komentar:
  0
  1