Dom zdravlja "Novi Sad": Priprema se renoviranje objekata na Limanu i Novom naselju

Dom zdravlja "Novi Sad": Priprema se renoviranje objekata na Limanu i Novom naselju

Dom zdravlja "Novi Sad" priprema renoviranje domova zdravlja na Limanu i Novom naselju.

Ova ustanova raspisala je javnu nabavku za usluge izrade projekta za izvođenje radova na adaptaciji objekta. Vrednost nabavke nije predviđena, a kriterijum za dodelu je najniža cena, prenosi "021.rs".
 
Kako se može videti u dokumentaciji, ponuđači će morati da sastave listu poslova koje je neophodno uraditi tokom renoviranja objekata na Limanu i Novom naselju. U to se uključuje i provera da li je potrebno saniranje električnih instalacija, kanalizacione i razvodne mreže, saniranje krova, zamena stolarije, molersko-farbarski radovi, saniranje fasade, provera stanja podzemnih prostorija, kvalitet podnih obloga.
 
Veći deo objekata na Limanu i Novom naselju biće zatvoreni kada se započne sa radovima na sanaciji. Međutim, početak radova uslovljen je i izgradnjom zgrade Hitne pomoći i preseljenja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć na novu lokaciju, ukazao je nedavno član gradskog veća Zoltan Horvat.
 
- Interes nam je da ta zgrada bude što pre gotova. Radovi napreduju veoma dobro, izlivena je zadnja ploča, završavaju se garaže i sada kreće sređivanje. U toku je priprema javnih nabavki, obezbeđena su novčana sredstva i očekujemo uskoro raspisivanje javne nabavke za opremanje zgrade Hitne pomoći. Čim bude bila gotova, deo Doma zdravlja na Limanu se preseljava u Vršačku ulicu i nakon toga se stvaraju uslovi za početak radova na temeljnoj rekonstrukciji – poručio je Horvat.
 
Cilj je da se stvore optimalni uslovi za boravak pacijenata i zaposlenih, ali potrebno je obratiti pažnju i na smanjenje potrošne energije. Renoviranje ova dva objekta radi se u okviru projekta unapređenja objekata javne namene u javnoj svojini., piše "021.rs".
 
Rok za podnošenje ponuda je 8. novembar, dok usluga mora biti završena u roku od 60 dana nakon zaključenja ugovora. 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan