Dom zdravlja objavio raspored i mesto rada lekara za vreme rekonstrukcije objekta na Limanu 4

Dom zdravlja objavio raspored i mesto rada lekara za vreme rekonstrukcije objekta na Limanu 4

Rekonstrukcija objekta Doma zdravlja "Novi Sad" na Limanu 4 trebalo bi da počne 20. februara 2020. godine i trajaće, kako je ranije najavljeno, 400 dana.

Usled zatvaranja objekta, svi medicinski timovi će biti raspoređeni po drugim amblantama i to po sledećem rasporedu:

Služba laboratorijske dijagnostike će svakodnevno, od 7 do 9 sati. primati pacijente i raditi od 7 do 14 h u četiri objekta – "Jovan Jovanović Zmaj", "Bistrica", "Bulevar" i Rumenačka.

U tri objekta – "Jovan Jovanović Zmaj", "Bistrica" i "Bulevar" – biće organizovana laboratorija za hemostazu tj. određivanje INR za pacijente na antikoagulantnoj terapiji, svakog dana od 9 do 13.30 sati.

Poslepodnevno dežurstvo laboratorije, od 14 do 20 sati, biće biti organizovano u objektima "Jovan Jovanović Zmaj" i "Bulevar".

Dežurstvo subotom će biti organizovano kao i do sada, subotom u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" od 7 do 20 časova, dok nedeljom Služba laboratorijske dijagnostike neće raditi.

Kućne posete će se kao i do sada zakazivati na lokal 824, u periodu od 10.30 do 14 h, te na lokal 826 u periodu od 14 do 20 sati.

Služba patronaže i Služba kućnog lečenja i nege biće smeštene u Vršačkoj ulici.

Četriri lekara u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika prelaze iz objekta "Jovan Jovanović Zmaj" u objekat na Novom Naselju.

Detaljan raspored lokacija ostalih službi i specijalističkih odeljenja možete pogledati na ovom linku ili ga u PDF formatu preuzmite OVDE.

Oceni vest:
8
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marko

  pre 1026 dana i 22 sata

  Godinu dana? Pobogu, jel to grade od temelja?

  Oceni komentar:
  2
  17
 • Ines

  pre 1026 dana i 17 sati

  E lepo ionako je bilo tesko zakazati ..recimo kod pedijatra a tek ce sad biti prava zbrka...tri dana zovem u Vase Stajica ili je zauzeto ili niko ne dize slusalicu toliko o tome. Cccc

  Oceni komentar:
  3
  10