DS: U školi u Temerinu pao plafon, nije prvi put

DS: U školi u Temerinu pao plafon, nije prvi put

Informativna služba Demokratske stranke poslala je saopštenje u kom stoji a je juče u Osnovnoj školi "Petar Kočić" u Temerinu u jednoj od učionica pao plafon.

Srećom, ovo se dogodilo tokom noći, pa nema povređenih, jer nikoga u tom trenutku nije ni bilo u učionici. Oni naglašavaju da ovo nije prvi, nego već "treći put da se plafon u ovoj školi obrušava".

Pre manje od 6 godina, ova škola je rekonstruisana, a za tu namenu potrošeno je gotovo 50 miliona dinara... Posle ovog poslednjeg obrušavanja plafona, škola je zatvorena, a učenici će u narednom periodu biti preraspoređeni u više škola u opštini Temerinnavodi se u saopštenju DS-a. 

Resorni odbor za obrazovanje Demokratske stranke pita Srpsku naprednu stranku "ko će i kada da odgovara što je potrošeno skoro 50 miliona dinara za rekonstrukciju škole, a da je posle toga bezbednost dece bila ugrožena?"

Zahvaljujući bahatosti i nestručnosti onih čiji je slogan bio "za našu decu", učenici OŠ "Petar Kočić" u Temerinu će u narednim mesecima, ni kriva ni dužna, morati da putuju i u okolna naseljena mesta kako bi mogli da nastave sa obrazovnim procesom – zaključuju iz Informativne službe Demokratske stranke.

Oceni vest:
10
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 368 dana i 2 sata

  Vazno da ima para za kontramiting i sendvice, za nasu decu. Tesko vama licemeri fariseji…

  Oceni komentar:
  0
  9