DVERI: Ceo grad se nalazi pod terorom SNS investitora

DVERI: Ceo grad se nalazi pod terorom SNS investitora

Gradonačelnik Miloš Vučević je poručio da će usvojiti novi Generalni urbanistički plan (GUP) Novog Sada i da ne može šačica građana to bukom i zviždanjem da spreči, stoji u saopštenju Gradskog odbora Dveri.

GUP Novog Sada koji je izrađen za potrebe ljudi bliskih SNS-u i same SNS, a ona od Novog Sada napravila svoju privatnu prćiju, je sramota za Novi Sad, smatraju u GO Dveri i dodaju da se ovaj plan i direktno podsmeva Novosađanima koji pune gradski budžet.

Ceo grad se nalazi pod terorom SNS investitora, inspekcije su korumpirane i ne rade svoj posao. Građani su nemoćni i očajni jer nemaju kome da se obrate kada im se, na ivicama placeva u delu grada predviđenom za mirno stanovanje, podižu sušare ili hladnjače za meso i ogromne zgrade na ivicama puteva koje zaklanjaju dotok svetlosti i vazduha. U isto vreme, na stazama za slepe u centru grada pre se neko može povrediti nego bezbedno hodati, dok, u isto vreme, arhitektonsko i kulturno istorijsko nasleđe propada – navodi se u saopštenju.

SNS i njihov gradonačelnik Mioš Vučević su uništitelji institucija i zakona koji terorišu građane Novog Sada. Zato im Novosađani i zvižde, izražavajući nezadovoljstvo korumpiranom vlašću koja ne radi za dobrobit svih koji ovde živimo, već samo za stranačke investitore koji pod palicom SNS pretvaraju Novi Sad u betonsko ruglo, poručuju iz Gradskog odbora ove organizacije.

Oceni vest:
13
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Goran

  pre 566 dana i 9 sati

  Dveri Novi Sad - Čemu to služi, a i ne radi.

  Oceni komentar:
  2
  2