Elektrodistribucija Novi Sad: Evo zašto su pojedini kvartovi (bili) bez struje

Elektrodistribucija Novi Sad: Evo zašto su pojedini kvartovi (bili) bez struje

Zbog nevremena koje je zadesilo Novi Sad, delovi grada bili su bez struje, a pojedini je i dalje nemaju.

Iz ogranka Elektrodistribucije Novi Sad kažu za 021.rs da su angažovali sve raspoložive kapacitete, kako bi posledice nevremena bile sanirane u najkraćem mogućem roku i kako bi se omogućilo redovno snabdevanje električnom energijom svih korisnika.

Veliko nevreme, praćeno olujnim vetrom, jakom kišom i grmljavinom, koje je sinoć pogodilo Novi Sad pričinilo je znatnu štetu na pre svega nadzemnim vodovima u Novom Sadu i okolini, i izazvalo je značajan broj kvarova. Sve raspoložive ekipe Ogranka Elektrodistribucije Novi Sad odmah su izašle na teren i intezivno i bez prestanka, tokom noći i današnjeg dana rade na saniranju štete i kvarova na distributivnoj mreži, i to u najkraćem mogućem roku. Od jutros su im se na ovom poslu pridružile i ekipe podizvođača, napominju za 021.rs

Dodaju da je obnavljanje napajanja otežano i činjenicom da je, zbog posledica nezapamćenog nevremena, na pojedinim delovima potrebno praktično graditi novu niskonaponsku mrežu., piše o21.rs.
 
Građani u pojedinim delovima grada javljaju da i dalje nemaju struje.

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Opaznja

  pre 331 dan i 7 sati

  Ovo je delimicno tacno ili naginje na izbegavanju odgovornosti. Niskonaponske instalacije na ulicama su urasle u zelenilo oa se cudimo cudu. Razlog je jednostavan: nije se vodilo racuna o odrzavanju. Taj nemar ima svoje ime i prezime.

  Oceni komentar:
  3
  13
 • Mima

  pre 331 dan i 3 sata

  Najkraći rok je za ulicu Dinka Šimunovića u Petrovaradinu bio 22h,nije strašno, leto je ,secam se bombardovanja ali nije bilo da citavog dana nema struje. Preziveli smo...naučeni, cestim iskljucenjima u istoj ulici tokom godine.

  Oceni komentar:
  0
  2