Elektroprivreda Srbije oglasila tender za istraživanje zadovoljstva kupaca uslugama

Elektroprivreda Srbije oglasila tender za istraživanje zadovoljstva kupaca uslugama

EPS (Elektroprivreda Srbije) je oglasio nabavku usluge "istraživanje zadovoljstva kupaca, fokus grupe i istraživanje pozicija JP EPS na tržištu".

Izabrana firma treba da sprovede anketno ispitivanje, i ispitivanje putem fokus grupa kojim će dublje ispitati stavovi javnog mnjenja o radu Elektroprivrede Srbije (EPS). 

Istraživanje, čiji će rezultati biti isporučeni EPS-u, treba da odgovori na pitanja kao što je stepen zadovoljstva građana uslugama koje pruža EPS, stepen zadovoljstva građana radom radno angažovanih lica u službi naplate i potraživanja, dostupnost informacija i uslugama koje pruža EPS, reagovanje na reklamacije.

Istraživanje će se obavljati u različitim fazima i obuhvatiće anketno istraživanje telefonskim putem i na terenu, kombinovano istraživanje stavova komercijalnih kupaca, istraživanje javnog mnenja putem fokus grupa, evaluaciju istraživanja i prezentovanje rezultata..

Nakon prezentacije, izabrana firma treba da izradi i promotivne materijale (plakate i flajere) koji će da doprinesu podizanju svesti o tome da je "kupac na prvom mestu", navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

EPS je u 2019. godini za istraživanje zadovoljstva kupaca dao 1,9 milion dinara, vidi se iz ugovora zaključenog sa Ninamedia Kliping.

Ceo tekst pročitajte na sajtu Nove Ekonomije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan