Evo šta se dešava sa organizmom ako pijete limunadu svakog jutra

Evo šta se dešava sa organizmom ako pijete limunadu svakog jutra

Svi znamo da limunada u našem telu stvara idealno PH okruženje, a evo i kako utiče na naše telo.

Čaša tople limunade ujutru stimulište probavni sistem i pomaže vam da se oslobodite viška kilograma. Ispijanje limunde svaki dan, blagotvorno deluje na kožu. Voda je hidrira iznutra, a vitamin C smanjuje bore i ostale znake starenja. Ovaj vitamin je zaslužen za sintezu kolagena koji koži omogućuje elastičnost. Čaša limunade na prazan stomak stimuliše pravilan rad jetre i bubrega, što znači da iz tela izbacuje toksine.

Limunada alkalizuje telo što doprinosi brzom gubitku kilograma. Limun je bogat vlaknima i pektinom, što znači da creva  održava u odličnoj formi.

Čaša limunade svako jutro, može uspešno da zameni kafu, jer podiže energiju, budi  telo i omogućava mu pravilan rad tokom celog dana.

Oto Varburg je proveo 24 godine svog života pokušavajući da dokaže činjenicu da se u slabo alkalnoj sredini (koje omogućava limunada), ćelije raka ne razmnožavaju. 1932. godine dobio je Nobelovu nagradu za hemiju. Njegovi učenici su kasnije dokazali da se paraziti, virusi, bakterije i gljivice ne razvijaju u ovom okruženju.

Oceni vest:
17
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan