EXIT: Počela podela 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima 

EXIT: Počela podela 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima 

Kao skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima, koji više od godinu dana stoje na prvoj liniji fronta borbe protiv korona virusa, Exit, u saradnji s Ministarstvom zdravlja, poklanja 3.000 ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul. 

Medicinski radnici se mogu prijaviti na ovom linku, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok će prednost imati oni medicinari koji imaju legitimaciju "Za naše heroje". 

Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, a na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu uz nju će biti potrebno pokazati ID legitimaciju i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova. 

Besplatne ulaznice mali su znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije Exit festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima i želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije – navodi se u saopštenju.  

Proslavu dve decenije Exit festivala, koji se održava od 8. do 11. jula, otvoriće prvi dan zvezde elektronske muzike – DJ Snake na Glavnoj bini, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dax J b2b Kobosil, Tijana T na svetski poznatoj Dance Areni, a na kultnoj No Sleep Novi Sad bini puštaće, između ostalih, Patrice Bäumel i Agents of Time. Njima će se uskoro pridružiti još mnogo novih imena.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)