EXIT: Privredno društvo protiv kog je pokrenut stečajni postupak nema veze s nama

EXIT: Privredno društvo protiv kog je pokrenut stečajni postupak nema veze s nama

Povodom oglasa u listu "Danas" u kome je objavljeno pokretanje stečajnog postupka nad privrednim društvom "The State of EXIT doo Novi Sad" i povodom medijskih objava s tim u vezi, iz pres službe Exita saopšteno je da navedeno privredno društvo nema nikakve veze s ovim festivalom.

– U pitanju je privredno društvo koje je u blokadi već šest godina i koje je kreirano 2005. godine sa ciljem da iz menadžmenta festivala isključi njegovog osnivača Dušana Kovačevića. Takav način upravljanja je zamalo doveo do gašenja festivala 2012. godine, kada je Exit zapao u milionske dugove sa najmanjom posetom u njegovoj istoriji. U tom trenutku se Dušan Kovačević vraća na čelo Exita i od tada festival vraća poverenje publike i osvaja čak dve evropske šampionske titule i brojna druga priznanja – kaže se u saopštenju, te dodaje da je Exit, uprkos izazovima izazvanim pandemijom, "jači nego ikad", te da će uskoro javnost obavestiti o novim datumima i prvim izvođačima za 2021. godinu.

Kako je ranije preneo list "Danas", Privredni sud u Novom Sadu doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad dužnikom "The State of EXIT doo Novi Sad", a razlog je "trajnija nesposobnost plaćanja".

Oceni vest:
1
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • kibo

  pre 1421 dan i 18 sati

  prvo peticija pa onda stečaj... Bojane, možda je vreme za polaganje računa?

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Ubediste me iz prve

  pre 1421 dan i 18 sati

  Opšte je poznato da je sve u vezi sa Exitom ravno anđeoskom, prosto ima oreol.

  Oceni komentar:
  3
  4
 • NS

  pre 1421 dan i 12 sati

  Nezavisna gradska komisija u koju su uključeni i građani, da preispita kompletno poslovanje svih njihovih firmi u proteklih 20 godina. To je sve što se danas može reći.

  Oceni komentar:
  0
  2