Fejsbuk uvodi genijalnu opciju koja može da vas spase  blama

Fejsbuk uvodi genijalnu opciju koja može da vas spase blama

Mark Zakerberg je konačno uslišio sve naše molitve, nakon što je odlučio da u najpopularniju društvenu mrežu unese opciju koju će svi korisnici dočekati raširenih ruku.

Naime, do sada smo se svi nervirali kada bi nas neko tagovao na fotografiji ili spomenuo u postu koji nam i nije baš najbliži srcu, jer je bilo potrebno bar 10 minuta pritiskanja različitih opcija da se to ili u potpunosti skloni, ili makar sakrije sa profila.

Tome je sada kraj, jer Fejsbuk uvodi opciju "Hide from your timeline" koja ima za zadatak da prekrijete nepoželjne tagove na fotografijama i postovima koje ne želite da vam se prikažu na profilu. Isto tako, ovu opciju možete da izaberete pri deljenju sadržaja, kako bi se on prikazao vašim prijateljima, ali ne i na vašem profilu.

Drugim rečima, blamantne fotke više neće večno biti tu da vas podsećaju koliko ste nesmotreni ili pijani bili prošlog vikenda! Fotku ćete od sad moći da podelite sa prijateljima, ali se ona neće videti na vašem tajmlajnu - što jako liči na način funkcionisanja Snepčeta.

"Timeline na vašim profilima je odličan način da se prisetite stvari koje ste delili u prošlosti. Međutim, dobili smo brojne zahteve da ne mora baš sve da se prikazuje na njemu, pa smo se odlučili na ovu opciju", kažu iz Fejsbuka.

Još jednu promenu koju Fejsbuk uvodi je i poboljšanje pretrage u okviru same mreže, koja će biti toliko kompleksna da ćete moći da pronađete i prvu fotografiju koju ste ikada postavili.

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan