FOTO: Gradonačelnik obišao radove na putnoj infrastrukturi u Kaću

FOTO: Gradonačelnik obišao radove na putnoj infrastrukturi u Kaću

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i izvršni direktor JP ''Putevi Srbije'' Zoran Stojisavljević posetili su Kać povodom radova na putnoj infrastrukturi u tom naselju.

Naime, to javno preduzeće investiralo je u rehabilitaciju kolovoza puta kroz naselje Kać, u dužini od 4.700 metara, a Grad Novi Sad, putem Uprave za građevinsko zemljište i investicije, finansirao je radove na zaštiti tog kolovoza od atmosferskih voda, na profilisanju i kopanju putnih kanala celom dužinom.

– Zahvaljujući podršci Vlade Republike Srbije, resornog ministarstva i JP „Putevi Srbije“ u više delova Novog Sada su u toku obnove regionalnih puteva koji su u nadležnosti države. U prilici smo da vidimo rekonstrukciju glavnog puta u Kaću, odnosno radove koji uveliko traju od juna. Uloženo je oko 133 miliona dinara za oko 4,7 kilometara kolovoza, a pored Kaćana, veliki broj građana prolazi ovuda i koristi Ulicu Kralja Petra Prvog kao ulazno-izlazni pravac u grad. Hvala JP„Putevi Srbije“ koje istovremeno radi i rekonstrukciju glavnog puta kroz Futog u vrednosti od oko 120 miliona dinara. Takođe, počeli su radovi i na pripremi za sređivanje Preradovićeve ulice u Petrovaradinu i to od Tekija ka velikoj raskrsnici u toj ulici. Mislim da ćemo sa ovim preduzećem dogovoriti i rekonstrukciju glavne ulice u Petrovaradinu, skroz do Beogradske kapije, imajući u vidu da je Grad uredio put sve do tvrđave - naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Kića

  pre 1645 dana i 8 sati

  Eee Miloše manekenu...
  Mogli ste ljudima izgraditi već jednom biciklistićke staze a ne da voze glavnom dolmom....):):):):

  Oceni komentar:
  0
  0