FOTO I VIDEO: Pop hor “Radio” sinoć proslavio peti rođendan

FOTO I VIDEO: Pop hor “Radio” sinoć proslavio peti rođendan

Novi Sad je sinoć bio Novi Sad. Kad to kažemo, mislimo na "Dom kulture” i događaj koji se tamo dešavao.

Sad već čuveni Pop hor "Radio" proslavio je skromnom, a opet spektakularnom žurkom peti rođendan.


 

Bilo je novosadski, ne zbog godina posetilaca i učesnika, već zbog energije i atmosfere. Vrcalo je od ljubavi, osmeha, dobre energije i onog čuvenog "Gde si matori odnosno gari".


 

Vremenom su devojke, a i po koji momak postali brend Novog Sada. Zaista je tako jer ljubav. Uživaju u tome što rade, predane su svom hobiju, da ne kažemo iskrenosti, pa je očekivano što su zaseli na tron novosadskih muzičkih specijaliteta.

 

Šljaštalo je sinoć na sve strane, od nasmejanih aktera, preko gostiju pod imenom "Miloš Mitić trio" do zvanica i prijatelja kojima kez nije silazio s lica. Novosadski, nema šta. Kosmopolitska žurka, skoro neodigrana u ovom garavom šoru. 

Ovaj hor postoji od 2016. godine, a njime rukovodi Dušica Stojković. Preteča im je ženski hor "Alegria", na koji su se kasnije nadogradili.


Najviše izvode strane i domaće pop hitove, a deo su raznih manifestacija u našem gradu, a bogami i šire i sve dalje. Imaju oko pedeset članova, među kojima dominiraju žene raznih generacija, ali su veoma dobrodošli i muškarci.


 

Među članovima nalaze se domaćice, pravnici, frizeri, konobari, zdravstveni radnici, Novosađanke...

Inače, često organizuju i učestvuju u humanitarnim akcijama. Naklon. Iako je hor amaterski, sad već to ima obrise lepog profesionalizma. Veoma su dobro organizovani, a njihovi nastupi su uvek zapaženi. Kao i sinoć na drugarskoj, rođendanskoj proslavi.

 


Novi Sad is not dead. Love is the air.

Oceni vest:
21
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan