FOTO: Mališani iz vrtića "Kolibri" posetili novosadske policajce

FOTO: Mališani iz vrtića "Kolibri" posetili novosadske policajce

Klince oduševili policijski psi i vozila.


U ponedeljak, 29. oktobra, dvadesetoro mališana iz novosadskog vrtća "Kolibri", zajedno sa vaspitačicama, posetilo je Policijsku upravu u Novom Sadu. 


Novosadski predškolci družili su se sa pripadnicima interventne i saobraćajne policije, a najviše pažnje izazvali su službeni psi i policijska vozila.


Pripadnicima policije doneli su zahvalnicu i svoje crteže koje su uručili zamenici načelnika Dežurne službe Marini Jovanović, saopšteno je iz PU Novi Sad.


Foto: Policijska uprava Novi Sad

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • ratko

    pre 1997 dana i 22 sata

    Veoma lepo! Ali bilo bi i veoma lepo kada bi policajci "posetili i ulice Novog Sada" . Policajaca po gradu bukvalno nema. Kako je moguće da se, u drugom po veličini gradu države, prodje Novo naselje - bulevari - centar - kej - centar - parkovi... DANIMA, a da nigde ne može da se vidi policajac na ulici (osim saobraćajnih patrola). Pa gde su oni zaista? Zašto su povučeni sa ulica? Upravo je njihova vizuelna odsutnost jedan od glavnih razloga obima kriminalnih dešavanja zbog kojih je grad vec odavno izgubio renome mirne i bezbedne urbane sredine.

    Oceni komentar:
    0
    0