FOTO: Nakon reakcije građana, brzinski zamaskiran "parking" na Bulevaru Mihajla Pupina

FOTO: Nakon reakcije građana, brzinski zamaskiran "parking" na Bulevaru Mihajla Pupina

U našoj rubrici Megafon, u ponedeljak je objavljeno da je deo trotoara između restorana "Gondola" i zgrade u kojoj je sedište Srpske radikalne stranke, iscrtan tako da najveći deo prostora postaje "parking", a njegov središnji deo, širine do 50 cm, označen je kao prolaz za pešake.

Brojni komentari pratitli su ovu vest, večina naših sugrađana se šalila da je pešacima i ovo mnogo, a bilo je i konstatacija da bi Novosađani glasali za nekog drugog da im ne valja ova vlast. 

FOTO: Hvala vam na 50 cm!  


U celom centru je TEROR KAFANSKIH bašti. Uopste se ne može prolaziti! Zmaj Jovina, Njegoševa, a u katoličkoj porti samo sto još nisu u crkvu ušli. " Atina" ceo prolaz zauzela! Užas! – napisala je jedna Novosađanka.


Da li su se možda i stanari pobunili jer je ovaj deo trotoara i prolaz do njihove zgrade, ne znamo, ali juče oko 16 časova, videli smo da su linije koje su označavale parking, kao i "čika" koji hoda i ograničava pešake na maksimalnih 50 santimetara, prekrečeni. Linije se još uvek naziru tako da vlasnici automobila i dalje parkiraju vozila, ali rekli bismo da je "dizanje prašine" ipak pomoglo ovaj put...

A možda se samo traži neko novo rešenje.  

Oceni vest:
13
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Zoki

    pre 765 dana i 13 sati

    Al' ste zamaskirali vozilo Karibika, uopšte ne vidi koja je firma. :)

    Oceni komentar:
    0
    8