FOTO: Plakati političke sadržine izlepljeni po širem centru Grada, naruženo Novosadsko pozorište

FOTO: Plakati političke sadržine izlepljeni po širem centru Grada, naruženo Novosadsko pozorište

Nepoznati počinioci izlepili su tokom noći više stotina plakata na kojima se nepristojnim rečnikom obračunavaju sa svojim političkim neistomišljenicima.

Prema dosadašnjim informacijama, plakatima na kojima se nalazi poruka "Sve su uspeli da s****u, unište i pokradu, a sada vas vodaju kao stoku po gradu" oblepljene su ulice kojima najčešće prolazi povorka protesta "Jedan od pet miliona", kao i okolina Srpskog narodnog pozorišta.Nekoliko plakata završilo je, nažalost, i na nedavno uređenoj fasadi zgrade Novosadskog pozorišta, dok je ostatak osvanuo na ogradama gradilišta u Jevrejskoj, na zidovima u Kisačkoj, na reklamnim panoima centru, kao i na izlozima praznih lokala na Pozorišnom trgu. Kako nam javljaju čitaoci, plakati su primećeni i na Limanu 1. 

Za sada nema zvaničnog saopštenja o tome ko stoji iza ove akcije.

 

Oceni vest:
3
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • BAJA

  pre 1930 dana i 19 sati

  VIDI SE KO JE STOKA

  Oceni komentar:
  1
  25
 • Mihajlo

  pre 1930 dana i 17 sati

  Mislio sam da je Predsednik, predsednik svih gradjana ali izgleda da su gradjani samo oni koji su za njega a ostali su stoka.

  Oceni komentar:
  0
  27
 • Liman3

  pre 1930 dana i 17 sati

  Realno je tako.
  Na proteste su trebali da izadju slobodni gradjani koji nisu pripadnici i simpatizeri nijedne politicke stranke, a cim su tu druge stranke umesale prste ciju smo vlast vec videli, onda ti protesti gube smisao...

  Oceni komentar:
  17
  6
 • marijana

  pre 1930 dana i 16 sati

  Do sada nisam išla na proteste, iako ne podržavam ovu vlast. Ne želim da šetam sa delom tzv opozicije koja učestvuje pored građana. Ovakav odnos prema javnom dobru, me tera da azmislim još jednom i da se ipak priključim. Retorika i način su katastrofalni.

  Oceni komentar:
  3
  14
 • Jova

  pre 1930 dana i 14 sati

  Slika i prilika aktuelne vlasti. Vulgarno, bahato, sirovo, uvredljivo. Svi sem onih koji misle drugačije od njih su društveni talog, kreteni, a evo sad i stoka. Ja sam slobodan građanin, gospodo iz vlasti, i nikada nisam bio član niti jedne političke partije. A nisam zadovoljan onim što ste uradili. Imali ste priliku, a vi ste nas dokrajčili. Ono što ste pričali pre dolaska na vlast, rezultat, nula bodova. Partokratija, isisavanje državnih para, ubijanje institucija, nepotizam, bahaćenje i osionost stranačkih prvaka, samo ste doveli do savršenstva.

  Oceni komentar:
  0
  15
 • Novosađanka

  pre 1930 dana i 12 sati

  A da gradski Oci pogledaju one silne kamere po gradu, sa kojih špijuniraju pošten narod...

  Oceni komentar:
  0
  8
 • Момир Савић

  pre 1929 dana i 15 sati

  Шта сте очекивали него и овакву брљотину. Да сте име позоришта променили у АВ-ав неби било излепљено!? Он ј..е народ па отуда његови пајтоси то исто раде !?

  Oceni komentar:
  0
  2