FOTO: Počelo uređenje saobraćajnica u krugu Kliničkog centra

FOTO: Počelo uređenje saobraćajnica u krugu Kliničkog centra

Saobraćajna infrastruktura u kompleksu KCV u veoma je lošem stanju – javljaju iz JP Zavod za izgradnju grada.

Na osnovu sredstava predviđenih Programom održavanja objekata putne privrede, u planu je da se izvrše radovi na rekonstrukciji internih saobraćajnica, parkinga i javnog osvetljenja u okviru kompleksa Kliničkog centra.

- Postojeća saobraćajna infrastruktura u veoma je lošem stanju, s brojnim oštećenjima koje je neophodno urgentno sanirati kako bi se omogućili bolji uslovi za kretanje vozila i pešaka u krugu Kliničkog centra – kaže se u saopštenju ZIG.

Trenutno se ispred Klinike za infektivne bolesti obavljaju obimniji radovi koji podrazumevaju rušenje postojećeg i izgradnju potpuno novog parkinga i platoa ispred ulaza I.

Zatim će biti obavljeni i radovi na presvlačenju kolovoza i nivelisanju šahtova na pristupnoj saobraćajnici pored Klinike za očne bolesti i platou ispred Hirurgije. Planirana je i sanacija prostora između Klinike za neurohirurgiju i Klinike za ortopediju, kao i izgradnja parkinga od betonskih ploča ispred Internog odeljenja.


U okviru radova na poboljšanju kvaliteta i funkcionalnosti rasvete u kompleksu Kliničkog centra, biće zamenjene stare i dotrajale svetiljke, kao i sve neispravne sijalice na stubovima javnog osvetljenja, kaže se na kraju saopštenja iz ZIG.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan