FOTO PRIČA: Crni petak u Novom Sadu

FOTO PRIČA: Crni petak u Novom Sadu

Korona virus ni ove godine nije sprečio naše sugrađane da pohrle u novosadske šoping centre u lov na popuste, bez obzira na to što se mnogi slažu da ovo nisu prava sniženja već samo mamac za kupoholičare. 

Trgovinski lanci bombastično su najavljivali popust i do 80 posto, ali uglavnom su sniženja 20 do 30 posto. Da je i to nešto, govore fotografije našeg fotoreportera koji je obišao tržne centre "Big" i "Promenada" i zabeležio ipak veće gužve nego inače.

"Promenada"Ispred pojedinih prodavnica u "Promenadi" formirali su se redovi, dok je u drugim uobičajeno stanje. Garderobu su birale uglavnom pripadnice nežnijeg pola.


 
I mladima je potrebno malo odmora posle kupovine brendiranih krpica, a na trenutak se zaboravilo na poštovanje epidemioloških mera.Kupci su iskoristili priliku da upola cene pazare obuću. Strpljivo se čekalo u redu za omiljeni par cipela ili patika. S obzirom na to da je ovo brendirana obuća, znači i popust od 20 posto.


 
I pored toga što je većina sa nestrpljenjem očekivala Crni petak, u Promenadi su tek malo veće gužve nego vikendom.


"Big"I u Tržnom centru "Big" slična situacija. Gužve ima, ali ne toliko koliko bi se očekivalo na Crni petak. I ovde se strpljivo čeka u redovima, ali bez propisanog rastojanja.Primetno je interesovanje za tehničku robu, pa su se i ovde formirali redovi. Svaki popust je dobrodošao.Popunjen parking do poslednjeg mesta nagoveštava da su se naši sugrađani ipak ponadali dobroj kupovini, mada ekonomski stručnjaci tvrde da se na Crni petak potroši mnogo više nego što smo planirali, pa na kraju ništa od uštede.

Oceni vest:
4
22

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ns

  pre 666 dana i 2 sata

  Ludaci

  Oceni komentar:
  3
  56