FOTO PRIČA: Relaks na Štrandu pre letnjih gužvi

FOTO PRIČA: Relaks na Štrandu pre letnjih gužvi

Kada krenu paklene vrućine, raspust i godišnji odmori, najlepša plaža na Dunavu postaje glavno stecište Novosađana. Ipak, ima i onih koji vole da iskoriste baš ovaj ovaj period pre nego što svi nagrnu na reku, da uživaju u miru i širini slobodnog prostora. Čak i kad su nestabilne vremenske prilike, kao ovih dana, neke od naših sugrađana to ne ometa da nađu svoj način za dnevni relaks baš na ovom mestu.

Reporteri portala Moj Novi Sad prošetali su danas "Štracikom" i uhvatili nekoliko momenata koji savršeno opisuju atmosferu radnim danom oko podneva.


Nekima je ovo prvo skidanje u kupaće kostime ove sezone, pa ne propuštaju priliku da u šarenom hladu nabace prvu farbu, neko pod krošnjama drveća, a neko na pesku, kako ko voli.


Najhrabriji su se usudili da uđu i u vodu.

Iako se u nekim trenucima poprilično naoblačilo, pa čak i zagrmelo, najuporniji se nisu sklanjali, čekajući da oblak prođe i ponovo se pojavi sunce. 


"
Otpadanje" u ligeštulima na plaži uvek prija, a još više ako ste u dobrom društvu. Svakako je prijatnije ovde nego negde na betonu, a veliki broj kafića na Štrandu uveliko radi. Neki od lokala su upravo u pripremi, pa možemo očekivati još veći broj mogućnosti gde ćemo moži popiti kafu ili hladno piće.


Boravak na Štrandu u junskim danima savršen je i za čitanje, pogotovo ako je čedo u kolicima slatko zaspalo na vazduhu.
 


Stariji sugrađani koji imaju kabine baš umeju sebi da ugode i naprave sjajna druženja.


U paru je sve lepše i lakše, pa i raširiti peškir tako da zrnca peska ne budu na njemu.


Sve u svemu, šteta je propustiti ovakva junska zadovoljstva, pa ukoliko možete da izdvojite nešto vremena tokom dana, peškir pod mišku i pravac Štrand, dok ne nagrnu i svi ostali.

Oceni vest:
17
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan