FOTO: Pune ruke posla za "Čistoću" na Keju žrtava racije

FOTO: Pune ruke posla za "Čistoću" na Keju žrtava racije

Dolaskom toplijih dana, Kej žrtava racije ponovo je postao omiljeno mesto za večernje okupljanje mladih Novosađana, a neizostavna posledica toga jesu gomile smeća koje za njima ostanu posle svake večeri.

Radnici "Čistoće" trude se da površinu u okolini spomenika "Porodica" redovno održavaju, što su nedavno i ilustrovali fotografijama koje su objavili na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako se na slikama može videti, pored kanti prepunih smeća koje su ispraznili, radnici "Čistoće" su pokupili još desetak kesa otpada.

Istovremeno, JKP "Čistoća" je prilikom čišćenja Keja upotrebila i novu mašinu za usisavanje otpada koja je od ponedeljka deo opreme ovog javnog preduzeća. 

Više o problemu sa smećem na Keju žrtava racije pročitajte OVDE

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dejan

  pre 2605 dana i 14 sati

  Pa to im je posao, ili nije? Da u blizini postoji dovoljno velik kontejner da primi tu količinu smeća vrvt ne bi bio baš takav strv ali dobro. I pre nego što krenu komentari kako smo "stoka" zbog tolikog đubreta eto da kažem da sam bio i u Berlinu i Atini i Madridu po trgovima gde se ovako slično mladi okupljaju i ista je priča. Nisu ništa kulturniji po pitanju odlaganja smeća samo imaju uhodan sistem koji sve to lepo počisti za njima.

  Oceni komentar:
  0
  0