FOTO: Završeno uređenje parkinga kod Matice srpske

FOTO: Završeno uređenje parkinga kod Matice srpske

Parkiralište u dvorištu Matice srpske od danas je ponovo u funkciji.

U drugoj fazi uređenja ovog prostora postavljen je behaton na parking mestima, kao i na prilaznom putu i saobraćajnicama, čime je korisnicima omogućena kvalitetnija usluga parkiranja. JKP "Parking servis" je ovaj posao finansirao iz sopstvenih sredstava, a radovi su koštali 4.887.715,00 dinara, bez PDV-a.

Pored Stevana Lugonje, direktora ovog javnog gradskog preduzeća, puštanju u rad ovog parking prostora prisustvovali su članovi Gradskog veća Vladimir Stojković i Aleksandar Kravić.

- Pošto smo finansijski konsolidovali Preduzeće i izašli iz perioda otplate dugovanja u prilici smo da iz sopstvenih sredstava ulažemo u nove parking prostore. Ovo parkiralište opravdalo je svoje postojanje, jer je umnogome rasteretilo pritisak na parking mesta u centru grada. Već u septembru krećemo sa rekonstrukcijom parkirališta na Bulevaru oslobođenja, na potezu od Bulevara Jaše Tomića do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I – izjavio je ovom prilikom Stevan Lugonja.

PARKING PROSTOR u dvorištu Matice srpske ima 100 novouređenih parking mesta i nalazi se u režimu bele, najjevtinije, zone, u kojoj sat parkiranja iznosi 30 dinara, a važi i dnevna karta koja košta 95 dinara.

Foto: www.novisad.rs

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan