Francuski državljanin opljačkao banku u Novom Sadu

Francuski državljanin opljačkao banku u Novom Sadu

Francuski državljanin D. D. (36) uhapšen je u Batajnici nakon što je opljačkao banku u Novom Sadu uz upotrebu suzavca i iz nje odneo oko 200.000 dinara.

Kako prenosi "Blic", u ponedeljak u 16.40 sati napadač sa kapom na glavi ušao je u jednu banku u Novom Sadu, u kojoj je u tom trenutku bilo i nekoliko radnika i nekoliko stranaka.

Kako saznaje taj beogradski list, on je odmah pri ulasku aktivirao suzavac i, prema rečima očevica koji je želeo da ostane anoniman, na taj način uspeo da onesposobi menadžera banke koji mu se prvi našao na putu. On je zatim krenuo ka blagajni.

- Ostali zaposleni i stranke su legli na pod. Lopov je preskočio šalter i uzeo pare koje su se nalazile u blagajni – kaže očevidac za "Blic"

Prema njegovim rečima, jedna blagajnica bila je hrabra i aktivirala je alarm u banci.

- Ona je čak i napadaču uspela da skine kapu – dodaje sagovornik.beogradskog dnevnog lista.

Pljačka je prijavljena policiji, koja je došla na lice mesta i preuzela video-snimke nadzornih kamera iz banke.

Razbojnik je identifikovan i za njim je raspisana potraga.

Zbog sumnje da je opljačkao banku uz upotrebu suzavca i fizičke sile novosadska policija tragala je za francuskim državljaninom D. D., u saradnji s kolegama iz Beograda.

Policijskim radom prilikom traganja za osumnjičenim, ustanovljeno je da se on odmah nakon pljačke iz Novog Sada uputio za Beograd autobusom. 

Beogradska policija pratila je kretanje autobusa i u Batajnici ga zaustavila. Osumnjičeni D. D. uhapšen je u autobusu naočigled putnika, a prilikom pretresa policija je kod njega pronašla novac. Kod njega je pronađeno oko 200.000 dinara za koje se sumnja da je ukrao iz novosadske banke, piše "Blic".

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Neime

  pre 1458 dana i 4 sata

  Fr. drž. D.D.

  Oceni komentar:
  0
  2