FUTOG: Policajci napadnuti tokom intervencije u kafani

FUTOG: Policajci napadnuti tokom intervencije u kafani

Dvojica policajaca napadnuti su sinoć u Futogu, dok su bili na dužnosti.

Kako prenosi 021.rs, u Strukovnom udruženju policije navode da je do napada došlo kada su policajci intervenisali po pozivu građana, zbog nereda u jednom ugostiteljskom objektu.

Muškarac i žena su privedeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati, zbog napada na službeno lice i nasilničkog ponašanja. Prema nezvaničnim informacijama, bili su pijani, a kod žene je pronađena i droga.

- Policajci su oko 20.30 sati došli u taj objekat, ali je žena koja je narušavala javni red i mir otišla pre dolaska patrole. Pronašli su je u drugom objektu, u neposrednoj blizini, a kada su je poveli prema vozilu, počela je da doziva prijatelja, koji je fizički napao policajce. Udario je pesnicom prvo jednog, a zatim i drugog – kažu u udruženju "Dr Rudolf Arčibald Rajs".
Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dusan

  pre 2429 dana i 12 sati

  Lice , muškarac koje se zaletelo na policiju i pesnicom udarilo prvog policajca bi moglo da se pravda da se nije nadao. Ma da ? Ali i drugog . Znači totalna neobučenost da nekažem policije, već tog policajca. Ovaj drugi je očekivao napad i mogao je i morao da zauzda napadača. Trebao je blokirati udarac, postaviti mu poligu i vezati lisicama. Tako se bar u moje vreme radilo. Inače mi je prvi posao u policiji bio baš u Futogu, koji je uvek bio problematičan . Takav je mentalitet.

  Oceni komentar:
  0
  0