GENESIS BEAUTY CENTER: Carbofit oksigenacija podrška u procesu vantelesne oplodnje

GENESIS BEAUTY CENTER: Carbofit oksigenacija podrška u procesu vantelesne oplodnje

Za zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida dobra cirkulacija je jedan od ključnih faktora. Ukoliko planirate trudnoću ili se spremate za proces vantelesne oplodnje, Carbofit oksigenacija tela rehabilitovaće i osnažiti vaš organizam. Tretman cirkulaciju ubrzava čak 3 do 7 puta.


Kako Carofit oksigenacija može da pomogne

Kvalitet jajnih ćelija i spermatozoida jedan je od preduslova plodnosti. On utiče na to hoće li doći do oplodnje i implantacije.

Zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida određuju brojni faktori: godine starosti, hormonski status, gojaznost, stres, način života.

Posebno povoljno na njihov kvalitet utiče dobra cirkulacija. Poboljšanjem cirkulacije u reproduktivnom sistemu povećavaju se i šanse za trudnoću.


Kako Carbofit tretman izgleda

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen-dioksidom hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije.

Carbofit oksigenacija tela je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana.

Koji se sve efekti postižu Carbofit oksigenacijom

Obavljanje mikrocirkulacije i povećanje količine kiseonika povoljno utiče na kompletan organizam. Carbofit oksigenacija tela povećava imunološki status, podstiče stvaranje novih krvnih sudova.

Ubrzava bazalni metabolizam, pomaže da se zdravo i efikasno izgube kilogrami, što je u procesu vantelesne oplodnje često potrebno. Delotvoran je kod čitavog niza obolenja.


Kako se ti efekti postižu

Za vreme Carbofit tretmana ugljen-dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.

Da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15-tak minuta u sauni na temperaturi od 50 – 60 stepeni.

Za klijente koji su u procesu VTO preporučuje se 10 tretmana u kontinuitetu, svaki dan po 1 tretman, 10 dana pre menstrualnog ciklusa. Tretman takodje koriste i muški klijenti u procesu VTO, 3-4 puta nedeljno, takođe minimalno 10 tretmana.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu

 

PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan