GENESIS BEAUTY CENTER: Kako Carbofit oksigenacija pomaže sportistima

GENESIS BEAUTY CENTER: Kako Carbofit oksigenacija pomaže sportistima

Pred Vama je veliki izazov. Važno Vam je da budete u najboljoj formi. Treba Vam brzo i dobro rešenje. Vreme je da upoznate Carbofit oksigenaciju, tretman visoke efikasnosti, trenutno najpopularniji u svetu.

 

Zašto je Carbofit izbor sportista

Pre svega zbog rezultata koji se terapijom postižu. Zbog činjenice da daje više udruženih efekata i deluje na kompletan organizam, rehabilitujući ga i osnažujući ujedno. Generalno, Carbofit oksigenacija poboljšava imunološki status i pospešuje cirkulaciju. Samim tim povlači za sobom i čitav niz drugih povoljnih efekata.

Ona skraćuje vreme rehabilitacije nakon sportskih povreda, ubrzava proces zarastanja rana, ublažava bol već nakon prvog tretmana. Carbofit takođe poboljšava fleksibilnost zglobova, elastičnost krvnih sudova, podstiče stvaranje novih krvnih sudova, a obnavlja i oštećene krvne sudove i mikrocirkulaciju.

Tim tretmanom takođe se ubrzava bazalni metabolizam, otapaju se masnoće i povećava mišićna masa. Uz carbofit se smanjuju i redukuju strije, zdravi  efikasno se uklanja celulit i brzo i lako se gube kilogrami. Praktično, dok vi ležite i uživate, carbofit radi za vas.


 

Šta je Carbofit oksigenacija

Za vreme Carbofit tretmana ugljen- dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam. Da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15- tak minuta u sauni na temperaturi od 50 do 60 stepeni.

 

Kako Carbofit tretman izgleda

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen- dioksidom hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije. Carbofit oksigenacija tela je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana.

Koliko će Carbofit terapija da bude efikasna, zavisi od količine ugljen- dioksida, od površine tela koje se tretira, od dužine trajanja seanse, kao i broja i učestalosti tretmana. Sve to odrediće, potpuno prema Vašem stanju i potrebama, stručnjaci Genesis beauty centra.

Da bi se osetio dugotrajni efekat, obično se preporučuje bar 7 tretmana, nedeljno 2 do 3.


 

Konačno i u Novom Sadu

Zahvaljujući Genesis beauty centru Carbofit je sada dostupan i kod nas. Zbog širokog dijapazona efekata koje pruža, brzo je postigao popularnost, odnosno zauzeo mesto koje zavređuje kao značajan saveznik u rehabilitaciji organizma i njegovom osnaživanju.

Za više informacija o indikacijama za Carbofit oksigenaciju, efektima, kao i za odabir termina pozovite 021 382 7773, pišite nam na ili nas posetite u ulici Branka Bajića 9D. Dodatne informacije o tretmanima potražite i na www.genesisbeauty.rs.


PR tekst

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan