GENESIS BEAUTY CENTER:  Kako Carbofit oksigenacija pomaže u procesu vantelesne oplodnje

GENESIS BEAUTY CENTER:  Kako Carbofit oksigenacija pomaže u procesu vantelesne oplodnje

Za zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida dobra cirkulacija je jedan od ključnih faktora. Ukoliko planirate trudnoću ili se spremate za proces vantelesne oplodnje Carbofit oksigenacija tela rehabilitovaće i osnažiti vaš organizam. Tretman cirkulaciju ubrzava čak 3 do 7 puta.

Kako Carbofit tretman može da mi pomogne

Kvalitet jajnih ćelija i spermatozoida jedan je od preduslova plodnosti.  On utiče na to hoće li doći do oplodnje i implantacije.

Zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida određuju brojni faktori: godine starosti, hormonski status, gojaznost, stres, način života.Posebno povoljno na njihov kvalitet utiče dobra cirkulacija. Poboljšanjem cirkulacije u reproduktivnom sistemu povećavaju se i šanse za trudnoću.


Kako Carbofit tretman izgleda

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen- ioksidom hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije.


Carbofit oksigenacija tela
 
je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana.

Koji se sve efekti postižu Carbofit oksigenacijom

Obavljanje mikrocirkulacije i povećanje količine kiseonika povoljno utiče na kompletan organizam. Carbofit oksigenacija tela povećava imunološki status, podstiče stvaranje novih krvnih sudova.


Ubrzava bazalni metabolizam, pomaže da se zdravo i efikasno izgube kilogrami, što je u procesu vantelesne oplodnje često potrebno. Delotvoran je kod čitavog niza obolenja.


Kako se ti efekti postižu

Za vreme Carbofit tretmana ugljen- dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.Da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15-tak minuta u sauni na temperaturi od 50 do 60 stepeni.

Za više informacija o indikacijama za Carbofit oksigenaciju, efektima, kao i za odabir termina pozovite 021 382 7773, pišite nam na ili nas posetite u ulici Branka Bajića 9D u Novom Sadu. Dodatne informacije o tretmanima potražite i na www.genesisbeauty.rs.


PR tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan