GENESIS BEAUTY CENTER: Kako da lipolizom pobedite uporne masne naslage

GENESIS BEAUTY CENTER: Kako da lipolizom pobedite uporne masne naslage

Imate lokalizovane masne naslage na određenim regijama, toliko uporne da vam se čini da ne postižete nikakav napredak, uprkos svim naporima? Upravo u tim situacijama pomaže lipoliza mezoterapijom, tretman koji vas do željenog efekta dovodi lako i bez perioda oporavka.

Kako tretman lipolize izgleda

- Ultratankim iglicama u željenu regiju ubrizgava se lipolitik, direktno u lokalizovane masne naslage. Tako postižemo da do topljenja masnih naslaga dođe upravo u željenoj regiji, a ujedno dolazi i do njenog reoblikovanja – kaže dr Tamara Malenković, stručnjak Genesis Beauty centra.

Ona ističe da je lipoliza mezoterapijom bezbedna procedura koja traje kratko. Željeni efekat postiže se uglavnom serijom od 3 do 5 tretmana, a postupak se ponavlja nakon 4 nedelje. Vaš ritam procenićete u saradnji sa stručnjacima Genesis Beauty centra, na besplatnoj konsultaciji.Odlična alternativa za liposukciju

- Za lipolizu se koristi jedan od najvažnijih enzima koji učestvuju u regulisanju ćelijskog metabolizma. Reč je o fosfatidin holinu (PPC). On normalizuje metabolizam masti i belančevina, učestvuje u obezbeđivanju uslova za rad imunog sistema. Vrstu i količinu lipolitika određujemo mi, lekari, u zavisnosti od potreba klijenta – kaže doktorka Malenković.

Prema njenim rečima, veliku popularnost lipoliza mezoterapijom postiže i činjenicom da je odlična zamena za liposukciju, jer nema perioda oporavka, a ukoliko se pridržavate režima zdravog načina života, rezultati koji se postižu lipolizom su trajni.


Kako dovodi do rezultata

- Osnovna prednost lipolize mezoterapijom nad, recimo, klasičnim dijetama je što će ona masne ćelije da razgradi u potpunosti, njihov zid i vezivne pregrade. Time onemogućavamo da dođe do ponovnog nagomilavanja masnih naslaga u regiji koju tretiramo. Ono što se zapravo dešava tokom procesa je da lipolitik koji se ubrizgava topi masne ćelije i oslobađa masne kiseline. Potom ih hidrolizuje i čini ih rastvorljivim u tečnoj sredini. Masne kiseline van masnih ćelija su signal takozvanim čistačima našeg organizma da ih odnesu u jetru gde se dalje metabolišu – kaže dr Tamara.


Kakve su reakcije nakon lipolize

Na mestu uboda mogu da se jave blag otok, crvenilo, ili modrice koje su prolaznog karaktera i povući će se za nekoliko dana. Nakon lipolize dobro je da se uradi i limfna drenaža, ručna ili putem aparata.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu

PR tekst

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Aleksandar Vasic

  pre 763 dana i 16 sati

  Dobro jutro,
  Aleksandar je, 46 god, redovan rekreativac iz Ns.

  Uradio bi tretman lipolize na predelu donjih trbusnjaka i bocno.

  Dali je moguce uraditi tretman i masaze na jednom mestu kod vas u salonu.
  Hvala u napred.
  Prijatan dan.

  Oceni komentar:
  1
  0