GENESIS BEAUTY CENTER: Lasersko podizanje grudi – za trajne efekte

GENESIS BEAUTY CENTER: Lasersko podizanje grudi – za trajne efekte

Trudnoća, dojenje, slabljenje vezivnog tkiva i biološko starenje su razlozi koji dovode do opuštanja dojki.

Za razliku od delova tela sačinjenih od mišića koji im daju elastičnost i čvrstinu, ženske grudi sastavljene su od masnoća i vezivnog tkiva, koji su podložniji promenama i slabljenju. Na njihov izgled, uz to, utiče i sila gravitacije koja ih "vuče" na dole.

- Iako se smatra da je reč o problemu koji ženama postaje aktuelan oko četrdesete godine života, postoje faktori koji mogu da doprinesu da se on javi i ranije. Najčešći među njima je nagli gubitak kilograma.Telesna masnoća se izgubi, a koža ne dobije dovoljno vremena da se tome prilagodi. Ona se tada opušta i vaše grudi gube svoju prirodnu potporu – kaže dr Tamara Malenković, stručnjak Genesis beauty centra.

Čak i nošenje pogrešnog grudnjaka koji im ne daje odgovarajuću potporu mnogo brže može da dovede do opuštanja grudi. Smatra se da je "životni vek" grudnjaka šest do devet meseci.Laser odmah i bezbolno učvršćuje tkivo

Laserski tretman grudi je metoda koja laserskim zracima stimuliše kolagen. To je bezbolan tretman i traje oko 30 minuta.

- Važno je napomenuti da taj tretman ne dovodi do uvećanja grudi, već do njihovog podizanja. Smanjujemo rastojanje između ključne kosti i bradavice. Rezultati su uočljivi odmah, a po tretmanu se grudi podižu 2 cm – kaže dr Tamara i dodaje da je laserski tretman grudi dozvoljeno raditi na svakih šest meseci kao i da su efekti nakon tretmana trajni.


Kako tretman laserom deluje

Tokom ove metode stimulišu se i kondenzuju kolagena vlakna kože. On utiče na stvaranje novog potpornog tkiva i novih ćelija dubljih slojeva kože.

Laserom se tretira kompletna prednja strana gudnog koša. Skraćenje i stimulacija kolagena postižu se nakon prvog tretmana, što omogućava da rezultati odmah budu vidljivi.


Tretman laserom bezbedan je za tkivo dojki. S obzirom na to da se deluje samo na površne slojeve, na kožu, tkivo dojke se ne oštećuje.

- Jedini period kada se ne preporučuje tretman dojki laserom je u periodu trudnoće i dojenja – napominje dr Tamara.

Tretman grudi laserom ne zahteva nikakvu pripremu i odmah nakon njega možete da nastavite sa redovnim aktivnostima.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk  i Instagram. 


PR tekst

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan