GENESIS BEAUTY CENTER: Lasersko uklanjanje ožiljaka trajno rešava problem

GENESIS BEAUTY CENTER: Lasersko uklanjanje ožiljaka trajno rešava problem

Ožiljci narušavaju izgled kože, upadljivi su i njihovo tretiranje klasičnim pristupom ne daje zadovoljavajuće rezultate, a često ima i neželjene posledice. Te promene na koži često su uzrok i manjka samopouzdanja.

Lasersko uklanjanje ožiljaka je neinvazivan, bezbolan i bezbedan način, a potpuno efikasan u trajnom uklanjanju svih vrsta ožiljaka.

Kako izgleda tretman laserskog uklanjanja ožiljaka

Laserska svetlost stvara mikrokolone koagulisanog tkiva koje se proteže duboko u potkožno tkivo, a pri tom ne ozleđuje površinu kože. Na taj način se pokreće proces zarastanja rana kojim se neorganizovano tkivo ožiljka zamenjuje novim, zdravim i smanjuje se veličina ožiljka.


Lasersko uklanjanje ožiljaka je efikasan tretman i daje dugoročne rezultat, a kontaktno hlađenje tokom tretmana omogućava potpunu udobnost i komfor za pacijenta.  Zapravo, većina ljudi kaže da oseća samo minimalnu nelagodnost tokom tretmana.

Tretman laserskog uklanjanja ožiljaka traje ne duže od 30 minuta, u zavisnosti od toga koja je veličina regije koja se tretira. Perioda oporavka nema jer su neželjeni efekti tretmana blagi. Mogu da se jave blago crvenilo i otok, ali se povlače za svega nekoliko dana.


Metoda pogodna za sve

To je nesumnjivo najbolja opcija za uklanjanje svih vrsta ožiljaka. Može da se koristi za sve tipove kože, od najsvetlijih do veoma tamne kože. Značajno poboljšanje se vidi već nakon prvog tretmana, a za postizanje potpunih i dugoročnih rezultata neophodno je da se procedura ponovi.

Broj ponavljanja zavisi od osobina ožiljka, kao i od individualnih karakteristika kože, ali najčešće su to 3 ponavljanja.


Najbolja kombinacija – lasersko uklanjanje ožiljaka uz PRP

Kada je reč o kombinovanju tretmana s drugim tretmanima, odličan efekat se postiže ukoliko se praktikuje i  PRP tretman, podmlađivanje faktorima rasta iz sopstvene krvi koje prirodnim mehanizmima regeneriše kožu.


Nedostaci poput proširenih pora, ožiljaka, fleka, neujednačenog tena i teksture kože nakon PRP tretmana postaju manje vidljvi. Na taj način deluje se na izgled i na kvalitet kože, a usled kumulativne i intenzivne stimulacije kolagena i elastina, ožiljci od akni, posebno ukoliko su sitniji i plići, postaju manje vidljivi.

Za više informacija o indikacijama, efektima laserskog uklanjanja ožiljaka, kao i za odabir termina pozovite 021 382 7773, pišite nam na ili nas posetite u ulici Branka Bajića 9D. Dodatne informacije o tretmanima potražite i na www.genesisbeauty.rs.


PR tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Tijana

  pre 1236 dana i 12 sati

  Koliko kosta tretman skidanje oziljka?

  Oceni komentar:
  0
  0