GENESIS BEAUTY CENTER: Naši stručnjaci donose inovacije iz Barselone

GENESIS BEAUTY CENTER: Naši stručnjaci donose inovacije iz Barselone

Skeyndor, prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom 50 godina i sopstvenom proizvodnjom visokoselektivne, profesionalne kozmetike, organizovala je u svom sedištu u Barseloni trodnevnu edukaciju za najuspešnije kozmetičare koji u svom radu koriste tu liniju.

Među 20 učesnika iz region abila je i Monika Rozić, kozmetičarka Genesis beauty centra iz Novog Sada. 

Još više dobrih rešenja za kožu u Genesis beauty centru

- Vrhunski stručnaci, predavači Skeyndor akademije predstavili su nam nove formule i proizvode, kao i mogućnosti kombinovanja različitih formula, za različite vrste problema kože.

Pored teorijskog dela, jednako je bio zastupljen i praktičan rad, kaže Monika i dodaje da je sve to rezultat predanog nastojanja Skeyndor stručnjaka da, prateći potrebe kože, daju nova dobra rešenja.


Upravo tu su i motivi saradnje Genesis beauty centra sa kompanijom Skeyndor, jer je naše polazište da svaka koža ima svoja stanja i da pristup nezi mora da bude individualizovan. Da osluškuje šta vaša koža u  tom trenutku poručuje.


Unapređenje tretmana vođeno potrebama kože

- Poseban akcenat stavljen je na sve dobrobiti koje donosi novi Power C tretman. Bogat je vitaminom C koji je našoj koži neophodan zbog visoke antioksidativne moći. Ta formula takođe neutrališe slobodne radikale, stimuliše proizvodnju kolagena, povećava čvrstinu i elastičnost kože, sprečava i umanjuje bore.


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu tima naučnika, Skeyndor danas uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 50 zemalja sveta. Njihovi proizvodi, tretmani i metodologija dostupni su vam u Genesis beauty centru.

Od specijalizovanih stručnjaka Genesis beauty centra, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti nege kože i estetike,dobićete savet koji tretmani i koja njihova dinamika će vas dovesti do najboljeg rezultata, ali i kakvom vrstom nege kod kuće možete da doprinesete boljem efektu tretmana i stanju vaše kože.


- Predivan je osećaj kada o nekom proizvodu slušate od stručnjaka koji je osmislio tu formulu, koji je doprineo da se brojni problemi kože reše
, kaže Monika i dodaje da je na nju jak utisak ostavio i obilazak same Skeyndor fabrike.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama fb @genesisbeautycenter i instagram @genesis_beautycenter.

 

PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan