GENESIS BEAUTY CENTER: Novogodišnji popusti na tretmane podmlađivanja

GENESIS BEAUTY CENTER: Novogodišnji popusti na tretmane podmlađivanja

Vreme darivanja je počelo. Vreme da obradujete nekoga vama dragog, ali i sebe. Vremenom za sebe. U kojem ćete usporiti vreme i ublažiti tragove koje ono ostavlja na našoj koži.

Svesni činjenice da uz današnji tempo života nije ni malo jednostavno pružiti sebi preko potrebne trenutke opuštanja i nege, pripremili smo četiri paketa sa posebnim, novogodišnjim popustom.

Dva su namenjena regeneraciji lica, dva za osnaživanje i podmlađivanje tela.

Do efekata mezoterapije bez iglica – odaberite Paket 1 

U njemu vas očekuju:

  • 2 mesolift tretmana lica
  • 2 mesofiler tretmana lica

Mesolift i mesofiler tretmani pripadaju aparaturnoj mezoterapiji, revolucionarnoj estetskoj metodi kojom se visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi u srednji deo kože, mezoderm, aparatom, bez upotrebe iglica.

Ovim tretmanima postižete popunjavanje bora, učvršćujete kožu lica, vrata i dekoltea, kao i lifting efekat.

Uz paket dobijate i Skeyndor set koji sadrži micelarnu vodu, Power hyaluronic booster, dve ampule za lifting i dve za hidriranje. Osmislili smo ga tako da hidrodinamiku kože pospeši na prirodan način, deluje odmah popunjavajući kožu i redukujući bore.

Cena paketa sa popustom je 23.000 dinara.Uklonite bore, očistite ten uz – Paket 2:

  • Derma peel tretman lica
  • 4 mesobright tretmana

Uz paket dobijate i Skeyndor set koji sadrži micelarnu vodu, Power hyaluronic booster i 4 ampule – 2 za lifting i 2 za hidrataciju. On poboljšava površinsku i dubinsku hidrataciju kože, štite je od prebrzog gubitka vode koja je u hladnim danima, zbog uticaja spoljašnjih faktora, češća.

I mesobright tretman deo je aparaturne mezoterapije. Bez bola i iglica uklonićete bore, posvetleti hiperpigmentcije, osvežićete ten i učvrstiti kožu lica i vrata. Tretmani mezoterapije su vrlo komforni, mogu da se rade u bilo koje doba godine, bez obzira na to da li je koža osunčana ili nije.

Derma peel tretman lica deluje na svih 5 slojeva epiderma, dubinksi čisti kožu i pospešuje metabolizam kože i dovod kiseonika. Derma peel kombinuje 5 različitih piling tehnika u jednom tretmanu.

Cena paketa s popustom je 25.000 dinara.


Fit telo do kraja godine uz Paket 3

Ovaj paket namenjen je svima koji žele da se izbore sa suvišnim kilogramima, lokalizovanim masnim naslagama, celulitom, opuštenom kožom. Paket sadrži:

  • 3 tretmana mezoterapije iglicama
  • 6 tretmana limfne drenaže.

Mezoterapija celulit tretira direktno, tretman je vrlo komforan, bezbolan i kratko traje. Efekte ćete videti već nakon dva tretmana, a u kombinaciji sa zdravijom ishranom i 6 tretmana limfne drenaže, postižete temeljnu i trajnu promenu.

Limfna drenaža je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Celulit koji se godinama taložio i koji je jako teško ukloniti, ovom masažom se uklanja. Specifičnim pokretima stimuliše se limfa i na taj način se višak tečnosti usmerava ka limfnim čvorovima i izlučivanjem izbacuje iz organizma.

Kombinacijom ovih tretmana, njhovim brojem i dinamikom postići ćete vidljive i kvalitetne promene u borbi sa kilogramima i celulitom, ali ćete ujedno i ojačati imunitet i postići snažan efekat detoksikacije.

S novogodinjim popustom paket dobijate po ceni od 25.000 dinara.


Carbofit paket

Zbog visoke efinkasnosti i širokog spektra efekata Carbofit oksigenacija trenutno je najpopularniji tretman u svetu. Smatra se da je njegovom širom primenom “tajna” lepote i vitalnosti svetskih zvezda konačno otkrivena. Zahvaljujući Genesis beauty centru, efekte Carbofit oksigenacije možete da osetite i vi.

Bilo da se spremate za veliki sportski izazov, ili želite da ubrzate proces rehabilitacijemršavljenja, da zdravo i efikasno uklonite celulit, da smanjite i redukujete strije, masnoće i povećate mišićnu masu, Carbofit je vaš snažan saveznik. Preporučuje se i tokom pripreme za proces vantelesne oplodnje.

Telo se 45 minuta do sat vremena tretira stoprocentnim ugljen- dioksidom. Tretman je potpuno prirodan i perifernu cirkulaciju ubrzava 3 do 5 puta, što pruža brojne efekte za veliki broj indikacija.

Tokom novogodišnjeg popusta Carbofit tretman dostupan vam je u nekoliko kombinacija:

  • 1 za 4.500 dinara
  • 5 tretmana uz 15% popusta, sada je 20.400 dinara
  • 10 tretmana sada dobijate 20% jevtinije, za 33.200 dinara

Akcija traje do kraja januara 2018. Dođite, da probudimo lepotu.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk  i Instagram. 


PR tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan