GENESIS BEAUTY CENTER: Ova 4 tretmana su najbolja za hidrataciju kože lica

GENESIS BEAUTY CENTER: Ova 4 tretmana su najbolja za hidrataciju kože lica

Nakon dugotrajne izloženosti suncu koži je potrebna dodatna hidratacija. Redovno korišćenje zaštitnih krema, kao i kozmetičkih preparata za negu u tim situacijama nisu dovoljni da se koža lica osnaži od iscrpljenosti, ali i temeljno očisti.

Osim saniranja loših posledica sunčanja, pred nama je i važan posao da je pripremimo za hladnije dane. Tretmani za hidrataciju koje vam preporučujemo pokazali su u praksi najbolje rezultate, a individualizovan pristup koji smo razvili daje vam dodatnu garanciju da će svaki od tih konkretnih tretmana biti prilagođen trenutnom stanju vaše kože.

Posle sunčanja koža je "žedna"

Power hialuronic je tretman namenjen za hidrataciju, zasnovan je na bazi visoko koncentrovanog hijalurona prirodnog porekla

To je moćno osveženje, biostimulacija i osećaj mladalačkog izgleda u jednom. Može da se koristi već od dvadesete godine života i namenjen je svim tipovima kože. Kreiran je tako da dubinski hidrira kožu, ali i da je ujedno zaštiti od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog uticaja spoljnih agresivnih faktora.

Power hialuronic tretman za zonu oka i trepavica je profesionalni tretman za podmlađivanje konture oka i jačanje trepavica. Sadrži biotin i hijaluronsku kiselinu. Ima efekat liftinga, redukuje kesice ispod oka, umanjuje bore, jača trepavice i osvežava zonu oka.Aquatherm tretman osetljive i kuperozne kože, linijom proizvoda koja je napravljena sa termalnom vodom iz Salies-de-Bearn, izvora u francuskim Pirinejima. Ukoliko se koristi svakodnevno, osetljivu kožu progresivno vraća u normalnu, uspostavljajući balans epiduralnog metabolizma i funkciju barijere, kako bi kožu zaštitila od negativnih efekata okoline.

Hidradermija je tretman koji će vašu kožu dubinski hidrirati, osvežiti i pročistiti. Odličan je za osetljivu kožu jer omogućava čišćenje lica bez tople pare, što je veoma zahvalno za kožu sa pozadinskim crvenilom. To je nadasve opuštajući tretman koji se prilagođava različitim potrebama svih delova lica, vrata i dekoltea.

Svi ti tretmani mogu da se rade u seriji od 4 do 6 nedeljno, ili samo jednom mesečno, u zavisnosti od stanja kože koje ćemo prvo odrediti. Trajanje tretmana je od sat i po do dva.

Uradite Skin diagnostic besplatno

Ukoliko ne znate odakle da krenete, šta u ovom trenutku vasa koža poručuje, šta joj nedostaje, zakažite besplatnu konsultaciju i besplatnu dijagnostiku.


Deo našeg individualizovanog pristupa je Skin diagnostic. To je najsavremenija tehnologija koja vam odmah, u trenutku kada je gledamo, najpreciznije otkriva kakvo je stanje vaše kože, a naši kozmetičari vas na osnovu toga savetuju o vrsti tretmana koji će je revitalizovati.

Kod nas to je na početku i na kraju svake serije tretmana, kako bismo znali kuda treba da idemo, ali i kako bismo i na taj način potvrdili očiglednu promenu do koje smo došli.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova.
Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu.

Promo tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan