GENESIS BEAUTY CENTER: Ove masažne tehnike će vas savršeno opustiti

GENESIS BEAUTY CENTER: Ove masažne tehnike će vas savršeno opustiti

Brz tempo savremenog načina života, mnoštvo obaveza i stalno balansiranje između nekoliko uloga koje imamo, dovode do svakodnevnog nagomilavanja stresa, do nervne napetosti, bola u mišićima, umanjuju našu efikasnost i nepovoljno utiču na naše raspoloženje.

Masaža je prirodna metoda kojom se poboljšava naše zdravlje i povoljno se utiče na snagu i opuštanje organizma. Ali kako se usložnjavao naš način života, tako su se i metode opuštanja nadograđivale i pratile naše potrebe, kako bismo i u novoj dinamici obaveza postigli ponovo unutrašnji mir i probudili sve snage našeg duha i tela.

 

 

Predstavljamo vam tri masažna tretmana izuzetno jakog, temeljnog efekta koji su nastali sa ciljem da se za kratko vreme organizam kompletno i potpuno restartuje, da se osnaži za nove izazove.

 

Piling celog tela i masaža eteričnim uljima

Oriental senses sastoji se od tri segmenta masaže i pet esencijalnih ulja probudiće i najuspavanije energetske tačke vašeg organizma. Svaka od tih aroma deluje na određene čakre, koje upravljaju protokom energije u našem telu.

Taj tretman je sinergija numerički esencijalnih komponenti koje relaksiraju um i telo, posebno kada su u kombinaciji sa specifičnim manualnim terapijama.

Oriental senses počinje masažom dobrodošlice koja ima za cilj da vas inicijalno opusti. Ona eliminiše negativnu energiju i uklanja napetost u telu. Potom sledi nežni piling celog tela koji će vašoj koži i kompletnom organizmu pomoći da se očiste, otvore i "prodišu". Nakon toga prepuštate se jedinstvenoj masažnoj tehnici za potpuno opuštanje.

 

 

Svi SPA Senses rituali zasnovani su na holističkom pristupu našeg mentalnog, fizičkog i duhovnog, telu vraćaju izgubljenu vitalnost, stimulišu kožu, sve sa ciljem da se postigne unutrašnji mir.

Ulja koja se koriste su ylang ylang, limun, neroli, lavnda i myrrh.

 

Botanical space – dubinska terapija tela

Ovaj tretman ima terapeutsko dejstvo. U zavisnosti od indikacija koriste se zeleni čaj ili artičko bilje.

Zeleni čaj ima antioksidativno, anti inflamatorno dejstvo i ubrzava proces gubitka telesne mase. Koristi se kao pakovanje za telo, dubinski ga pročišćava i bogati kiseonikom. Artičko bilje je opuštajuće i okrepljujuće pakovanje za telo koje stimuliše perifernu cirkulaciju.

Koncentracija specifičnih aktivnih sastojaka povećava protok krvi i jačinu kapilara. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, borovnici, menti i eukaliptusu, poboljšava relaksaciju tela.

Zbog snažnog efekta hlađenja koji ima tretman artičkim biljem preporučuje se osobama koje imaju problema sa proširenim venama i oticanjem nogu.

Tretman takođe počinje masažom dobrodošlice, potom sledi nežni piling od narandže, zatim maska od zelenog čaja ili pakovanje od artičkog bilja. Kada to odstoji i odregauje 20 - tak minuta, prepuštate se specifičnoj masaži u trajanju od 20 minuta koja će vas potpuno opustiti.

 

Gemo thermal masaža poludragim kamenjem

Osim što predivno izgleda, poludrago kamenje i isceljuje. Pruža vam piling celog tela i lekovitu masažu. Uz pomoć energije i vibracije iz njega, uklanja se fizička napetost i nadoknađuje se balans u telu.

 

 

 

Svaki kamen ima svoje karakteristike i postavlja se na odgovarajuće čakre, odgovorne za protok energije u našem organizmu.

Safir expirience je pakovanje za telo sa česticama safira. Deluje revitalizirajuće, poboljšava tonus tkiva i opušta napetost u mišićima.

Hematit expirience takođe je veoma prijatan tretman kojim se postiže sjajan hidrirajući efekat. Pomaže koži u rehidraciji posle sunčanja ili agresivnog hladnog vremena. Osim što podmlađuje kožu tela, on takođe i vraća energetski balans.

Komplean tretman zasniva se na glini i hematitu sa moćnim, okrepljujućim dejstvom na cirkulaciju. Nakon masaže dobrodošlice, vaša koža temeljno se čisti pilingom i kod ovog tretmana, a potom sledi prepuštanje masaži poludragim kamenjem.

Koju god od ove tri masaže da odaberete, pružićete sebi snažno iskustvo koje ćete želeti da ponovite. Pokrenućete temeljne promene koje će biti višestruko korisne za vaše telo i duh.

 

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama fb @genesisbeautycenter i instagram @genesis_beautycenter.

 

PR tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan