GENESIS BEAUTY CENTER: Ovo je najbolja preventiva starenja kože

GENESIS BEAUTY CENTER: Ovo je najbolja preventiva starenja kože

Najbolje što možete da uradite za svoju kožu je hidriranje. Redovno, svakodnevno, ali i povremenim intenzivnijim tretmanima koji će vaše lice dodatno da osnaže pred veće izazove, poput jakog sunca, ali i da uspore znakove starenja.

- Najefektniji način da sve te rezultate postignete je biorevitalizacija. Zbog efekata koje pruža, smatra se i najboljom preventivom starenja kože. Za raziku od aplikacije hijalurona filerima, rešava više problema istovremeno, dok je njena prednost u odnosu na mezoterapiju manji broj procedura, a jači i momentalan efekat – kaže dr Tamara Malenković, stručnjak Genesis beauty centra.

Efekte biorevitalizacije vidite već nakon prve procedure

- Ukoliko imate suvu, dehidriranu, iritiranu kožu, perutanje i loš ten, bore oko očiju i u oblasti dekoltea, bore iznad usana, smanjen tonus mišića lica i vrata, biorevitalizacija je pravi izbor, jer će uticati na sve te problematične tačke vašeg lica istovremeno, a je efikasna i kod problema masne kože, raširenih pora, kao i kod „pušačke kože“ – objašnjava dr Malenković. 

- Biorevitalizacija kožu hidrira u veoma kratkom roku, daje brz i kvalitetan efekat, to je njena najveća prednost. Kao i činjenica da rešava nekoliko problema istovremeno. Taj tretman kožu čini glatkom i ravnijom, popravljaju boju lica, smanjuje intenzitet pega i pomaže lečenje ožiljaka – navodi doktorka.

Ona ističe da osim što se koža hidrira, biorevitalizacijom se i obnavlja njena struktura, stimulišu se fibrolasti koji su odgovorni za tonus kože, a ima i snažno antioksidativno dejstvo.Kako se radi biorevitalizacija

Prema rečima dr Malenković, najpre se nanosi lokalni anestetik u vidu kreme. Potom se malim iglama i posebnom injekcionom tehnikom obrađuje cela površina kože lica, vrata i dekoltea. Tretman biorevitalizacije traje 30 do 45 minuta, a klijenti ga opisuju kao komforan i podnošljiv.

- Nakon tretmana koža je blago crvena, mesta uboda su neznatno vidljiva, sa crvenim tačkicama. Modrice na mestima uboda ostaju u malobrojnim slučajevima i tada koristimo specijalne kreme. Svakako, te promene spontano nestaju u roku od jednog  do tri dana – nastavlja dr Tamara.

Već nakon prve procedure vidljivi su rezultati, a nakon kompletne biorevitalizacije koža je potpuno obnovljena, hidrirana, zategnuta i sjajna.

Prema njenim rečima, preporučuje se ritam od tri procedure, sa intervalom od tri nedelje. Rezultati koji se postignu najbolje se održavaju jednom procedurom u dva meseca. Šema koja se u većini slučajeva koristi su jedan do dva intenzivna kursa godišnje s razmakom od 6 do 12 meseci, u zavisnosti od stanja kože.

Diranje mesta uboda prstima nikako se ne preporučuje u prva 24 časa nakon tretmana, takođe ni nanošenje šminke, niti masiranje. Pre tretmana i tri dana nakon njega ne bi trebalo uzimati alkohol, solarijum ne bi trebalo da posećujete 7 dana, a takođe ni saunu, bazene i fitnes centre.Ne zaboravite – pre i posle letovanja

Ukoliko idete na mesta gde ima mnogo sunca, tretman biorevitalizacije preporučuje se i pre i posle odlaska. Kada je reč o ritmu u kojem se on izvodi, to bi trebale da budu najmanje dve procedure pre i dve posle.

Na taj način izbeći ćete fotostarenje i pripremićete kožu za dejstvo UV zraka, savetuje dr Tamara.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu

PR tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan