Gitarska pobuna na Exitu uz horsko pevanje posetilaca

Gitarska pobuna na Exitu uz horsko pevanje posetilaca

Nakon dve noći i preko hiljadu nastupa na tvrđavi, Exit je spremno dočekao novu groznicu subotnje večeri.

Na glavnoj bini nastupio je britanski bend The Vaccines, čije su gitare isporučivale hitove "If You Wanna", "Post Break-Up Sex", "Ghost Town" i brojne druge koje su horski dočekane uz ovacije i bis koji je publiku ostavio željnu novog susreta sa ostrvrskim indi-rokerima.

Udarni termin sinoć imala je i naša legendarna grupa Disciplin A Kitchme, a seriju dobro poznatih hitova Koja i ekipa upotpunili su i pesmama sa novog albuma "Opet".

Noć na glavnoj bini pokrenula je novosadska Killo Killo Banda, posle kojih je izašao jedan od najznačajnijih "world music" sastava Tinariwen, grupa pravih pobunjenika protiv tiranske vlade u Maliju, koji su oružje zamenili gitarima.

Posle rokenrola, noć na glavnoj bini nastavljena je uz X-Bass. Program su poveli dubstep-rokeri Modestep, a brz, dinamičan bass ritam do jutra na mejnu su održavali Ivy Lab, Rene LaVice i ruski trio Teddy Killerz.

Za ovogodišnju završnicu Exit na tvrđavu dovodi veliki The Prodigy čiji će večerašnji nastup biti najveće i bez sumnje najemotivnije okupljanje fanova do sad.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan