GO SNS ODGOVARA DEMOKRATAMA: Svako vaše saopštenje svodi se na neproverene izjave

GO SNS ODGOVARA DEMOKRATAMA: Svako vaše saopštenje svodi se na neproverene izjave

Nakon tvrdnji lokalnog DS-a da je otvoreni bazen na Spensu "zapušten i devastiran", iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu odgovaraju da je saopštenje demokrata "samo jedno u nizu bezuspešnih podsećanja javnosti na formalno postojanje stranke koja je Srbiju, od 5. oktobra 2000. do poraza na izborima 2012, dovela upravo do toga da liči na ono što tvrde za pomenuti bazen".

– Tvrdnje da "postoje indicije da su bazen oštetili radnici koji su bili angažovani u rekonstrukciji" još jedan je dokaz da se svako saopštenje demokrata svodi na neproverene izjave u stilu "rekla-kazala" – napominju novosadski naprednjaci.

Iz GO SNS podsećaju na to da je Grad angažovao "eminentne stručnjake sa Fakulteta tehničkih nauka koji su utvrdili greške prilikom rekonstrukcije bazena na Spensu".

– Mišljenje Komisije upućeno je i Gradskom javnom pravobranilaštvu da utvrdi da li je potrebno pokrenuti pravne postupke protiv odgovornih. Nedostaci na bazenu se otklanjaju i on će uskoro biti na raspolaganju sportistima i građanima, u zavisnosti od procene epidemiološke situacije u gradu i zemlji. Takođe, u planu je i pokrivanje bazena na Sajmištu balonom, tako da će ovaj objekat biti na raspolaganju sportistima tokom cele godine – kaže se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

"Što se tiče inicijative predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu Veljka Krstonošića za smenom poslovodstva Sportskog i poslovnog centra 'Vojvodina', Srpska napredna stranka poziva ga da to učini redovnim putem, posredstvom odbornika u Skupštini grada. Naravno, ako ih Demokratska stranka ima", navode na kraju novosadski naprednjaci.

Oceni vest:
2
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Samo SNS vlada Srbijom

  pre 1108 dana i 21 sat

  Opšte je poznato da je samo SNS pametan, jak, da treba da raspolaže javnim novcem, a naročito njegov glavni voditelj.
  Jedino on zna ko i kako treba da se leči i dokle se protežu ljudska prava vakcinisanih, a dokle nevakcinisanih. I ko može i za koju bolest da dobija bolovanje.
  Sve on zna.
  E, pa gospodo, videćemo dokle ćete potrajati u istoriji Srbije.
  Da li da se vaši unuci spremaju za vladavinu Srbijom, ili za trošenje novca u inostranstvu.
  Rekao bih, da nema samo Điki račune preko.
  Samo se o jednima priča, a o drugim računima se ćuti.

  Oceni komentar:
  1
  3