Godinu i po nakon čuvenog otvaranja: Parking kod Matice srpske dobija pravi izgled

Godinu i po nakon čuvenog otvaranja: Parking kod Matice srpske dobija pravi izgled

Uređenje parkirališta kod Matice srpske je uveliko u toku i uskoro će ovaj prostor biti na raspolaganju korisnicima, saopštili su iz JKP Parking servis.

- Nakon prvobitnog uređenja, kada je asfaltiran prilaz parkingu i postavljeno osvetljenje, nedavno smo započeli i drugu fazu radova koji podrazumevaju postavljanje behatona na celom prostoru, sa četiri površine za parkiranje koje će biti obeležene horizontalnom i vertikalnom signalizacijom -  navodi se u saopštenju JKP Parking servisa.

Ovaj parking prostor je površine od gotovo 1000 kvadratnih metara i raspolaže sa 100 parking mesta, od kojih su dva namenjena parkiranju osoba sa invaliditetom.

Cene parkiranja će ostati nepromenjene (sat parkiranja je 30 dinara, a dnevna karta 100 dinara), tako da će vozači imati na raspolaganju daleko kvalitetniji prostor za parkiranje u samom centru grada, u režimu najjeftinije zone u kojoj važi i dnevna karta.

PODSEĆANJE: Februara 2016. ovaj, tada zemljani, parking prostor je svečano pušten u upotrebu, a njegovom otvaranju su prisustvovali predsednik najstarije srpske kulturne i naučne institucije - „Matice srpske“ Dragan Stanić i direktor JKP  „Parking servis“, Stevan Lugonja. Kako je to tad proteklo možete pogledati OVDE

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan