Grad usvojio paket dodatnih mera za pomoć zakupcima na Spensu

Grad usvojio paket dodatnih mera za pomoć zakupcima na Spensu

Grad Novi Sad je u prethodnom periodu, od početka pandemije, usvojio tri paketa mera podrške privrednim subjektima i preduzetnicima koji posluju na teritoriji Grada ukupne vrednosti preko 3,8 miliona evra.

Kao nastavak podrške, Grad Novi Sad je doneo novu odluku kojom je usvojio je paket dodatnih mera usmeren na ublažavanje posledica izazvanih epidemijom Kovida-19, koja se odnosi na podršku svim zakupcima u objektu Javnog preduzeća Sportski i poslovni centar "Vojvodina", saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika. 

– Imajući u vidu otežane uslove poslovanja zakupaca u objektu JP SPC "Vojvodina" doneta je odluka kojom se zakupcima trgovačkih i kancelarijskih poslovnih prostora, poslovnih prostora u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost i prostora za postavku bašti ugostiteljskih objekata odobrava vanredni popust za mesece novembar i decembar 2020. godine u visini od 50% na ugovorenu cenu zakupa – navodi se u saopštenju.

Cilj dodatnih mera finansijske podrške Grada Novog Sada jeste održavanje kontinuiteta privredne aktivnosti u objektu poznatog Spensa, kažu u Gradskoj kući. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan