GRADONAČELNIK ČESTITAO NOVU GODINU: Uvek može i treba da bude bolje

GRADONAČELNIK ČESTITAO NOVU GODINU: Uvek može i treba da bude bolje

Godina na izmaku definisana kao uspešna za Grad.

Na novogodišnjem koktelu za novinare, koji je juče održan u Svečanoj sali Gradske kuće, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zaključio je da se 2016. godina može definisati kao uspešna za Grad Novi Sad, jer je bila sadržajna i dinamična, a kruna svega je, kako je izjavio, osvajanje titula Evropske prestonice kulture za 2021. godinu i Omladinske prestonice Evrope za 2019. godinu.

- To je kruna dugogodišnjeg rada brojnih građana i organizacija i to nam je motiv da još raspoloženiji i orniji za rad uđemo u borbu za razvijeniji Novi Sad. Zadovoljan sam 2016. godinom, ali uvek može i treba da bude bolje, to će me pokretati u 2017. godini da radimo još više i ispravimo sve što treba da se ispravi. Novosađanima, kao i uvek, želim sve što želim svojoj deci i porodici, jer je za mene Novi Sad jedna velika porodica – naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.


Novogodišnju čestitku svojim sugrađanima danas je uputio i Zdravko Jelušić, predsednik Skupštine grada

- Drage Novosađanke i Novosađani, velika mi je privilegija i čast što mogu, kao predsednik Skupštine Grada Novog Sada, da vam čestitam nastupajuću 2017. Godinu, sa željom da vam se u njoj ostvare vaši najveći i najlepši snovi – poručio je Jelušić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan