Gradonačelnik misli da ne postoje uslovi da se Exit održi ove godine

Gradonačelnik misli da ne postoje uslovi da se Exit održi ove godine

U ovom trenutku ne vidim mogućnosti da bude organizovan Exit, pogotovo zato što su granice zatvorene, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u izjavi za Tanjug.

Odgovarajući na pitanje da li će ove godine biti održan Exit, Vučević kaže da ta odluka još nije doneta, da će ovog meseca imati sastanak sa predstavnicima festivala i Vlade Srbije u vezi sa ovogodišnjim festivalom, ali da je trenutno njegovo mišljenje da ne postoje uslovi i mogućnosti da Exit   bude održan ove godine.

Ne vidim kako bismo to mogli da organizujemo, posebno kad znamo da je Olimpijada otkazana, evropsko prvenstvo u fudbalu i druge velike manifestacije – kaže Vučević.

Navodi da razume želju osnivača, pogotovo što ove godine obeležavaju 20 godina festivala, ali da u ovom trenutku ne vidi kako bi on mogao da bude organizovan.

To ne znači da sam protiv Exita, naprotiv, ja sam pobornik Exita i treba takva manifestacija da se podrži, ali u ovom trenutku mislim da nema mogućnost da se tako nešto organizuje. Postavlja se pitanje ko će da vam dođe i kako će da vam dođu, ako su rganice zatvorene – kaže Vučević.

Naglašava da će to sigurno biti veliki udarac na ekonomiju grada, ali da pitanje ekonomije ne može biti stavljeno iznad pitanja zdravlja ljudi.

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dragan

  pre 1505 dana i 18 sati

  Sto se nas iz NS tice, ne mora visi ni biti

  Oceni komentar:
  22
  23
 • Lola

  pre 1505 dana i 17 sati

  Za Dragana

  E što se nas iz NS tiče, baš mora!
  Možda nije isti kao što je bio nekad, ali nisam ni ja više isto zgodna sa 32 kao kad sam imala 22. Exit je simbol mog grada i uvek će to ostati!

  Oceni komentar:
  15
  27
 • Fičap

  pre 1505 dana i 17 sati

  Ma da Dragane, ne mora ništa, samo da nam otvore Galeba i Laze Telečkog, tu je tru ekipa ;)

  Oceni komentar:
  12
  10
 • Aleksandar NS

  pre 1505 dana i 15 sati

  Da li je Dragan bio u onom redu ispred crkve kada su svi lizali istu kašikicu? Samo pitam...

  Oceni komentar:
  9
  8
 • Sava

  pre 1505 dana i 14 sati

  Tvrdjava je zaostavstina Austrougarske, ia treba da bude turisticka destinacija, a ne da svakakvi narkosi i, dzabalebarosi slusaju tehno I pisaju po. Tvrdjavi, neka prave na nekoj livadi exit...

  Oceni komentar:
  13
  14
 • Iva

  pre 1505 dana i 12 sati

  Jeste li normalni kakav Egzit, pa jel opet treba da nam ljudi iz inostranstva "uvezu" jos virusa. Sad se organizatori prave pametniji od organizacije Olimpijskih igara koje, by the way, obelezavaju xyz godina... D

  Oceni komentar:
  6
  14
 • Nebitni lik

  pre 1502 dana i 2 sata

  Sava, koliko si sendvica dobio za ovaj komentar?

  Oceni komentar:
  3
  2