Gradski odbor DS: Leci protiv Srđana Milivojevića su pretnja i poziv na nasilje

Gradski odbor DS: Leci protiv Srđana Milivojevića su pretnja i poziv na nasilje

Gradski odbor Demokratske stranke (GrO DS) u Novom Sadu najoštrije osuđuje deljenje letaka u kojim se kandidat za poslanika DS-a na listi "Srbija protiv nasilja" Srđan Milivojević lažno optužuje da je nasilnik koji poziva na ubistvo članova porodice predsednika Republike Srbije, kao i da je bio izdajnik svoje zemlje za vreme bombardovanja 1999. godine.

Osim što su navodi iz letka notorna laž, ovim klevetničkim pamfletom se ozbiljno ugrožava bezbednost Milivojevića i njegove porodice, zbog čega je neophodno da reaguju policija i istražni organi kako bi utvrdili ko je ove letke juče ubacivao u poštanske sandučiće na Podbari, a ranije i u drugim delovima Novog Sada. Ovakvo targetiranje očigledno predstavlja ozbiljnu pretnju našem stranačkom saborcu i istaknutom opozicionom političaru, te s toga pozivamo da se odmah zaustavi deljenje ovog propagandnog materijala – kažu u saopštenju.

GrO DS u Novom Sadu konstatuje da je "pamflet uperen protiv Srđana Milivojevića, premda nepotpisan, pisan u prepoznatljivom nasilnom jezičkom maniru Srpske napredne stranke".

Inspirator ovog prostakluka nesumnjivo je vođa vladajućeg režima Aleksandar Vučić koji svaki dan u svojim nastupima po režimskim televizijama i javnim skupovima beslovesno laže i kleveće svoje političke protivnike. Zbog toga pozivamo i Vučića i njegove partijske sledbenike da odmah obustave ovu kampanju koja je zasigurno jedna od najprljavijih i najopasnijih u parlamentarnoj i političkoj istoriji Republike Srbije. Svi oni moraju biti svesni da se 17. decembar bliži i da će posle oslobođenja zemlje svi oni i zbog ovog nasilja u društvenoj komunikaciji biti na udaru nadležnih profesionalnih i nezavisnih sudskih organa – smatraju u Gradskom odboru Demokratske stranke.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mile Podbarac

  pre 169 dana i 12 sati

  Ja ubaciv'o! Pomag'o mi šogor Lacika.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Veronika

  pre 169 dana i 3 sata

  Sve stranke se služe lažnim vestima,podmetanjima i sl. Nisam videla da je samo jedna stranka iznela deo svog prljavog veša i priznala neku grešku. Uvek je druga strana kriva za sve.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Ja

  pre 168 dana i 16 sati

  Zasto se cudite, taj Milivojevic je sam sebe doveo u tu situaciju. Sve sto je navedeno je tacno, sve je to radio doticni lopuza. Zasto ga branite, znaci taj Milivojevic moze svasta da govori i vredja i govori neistine a on ne nedodirljiv. Neka se sam zapita kako se ponasa, *** cenzurisano ***

  Oceni komentar:
  0
  0