GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: Pozivamo privredne subjekte sa mehanizacijom da pomognu građanima

GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: Pozivamo privredne subjekte sa mehanizacijom da pomognu građanima

Danas u Gradskoj kući održana je 5. sednica Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Novog Sada na kojoj su članovi štaba jednoglasno doneli zaključak da se pozovu društveno odgovorni privredni subjekti koji raspolažu mehanizacijom i koji žele da uzmu učešće u pružanju pomoći građanima i Gradu Novom Sadu u otklanjanju posledica nastalih dejstvom olujnog vetra, praćenog jakom kišom i atmosferskim pražnjenjem koje su dana 19. i 21. jula zahvatile teritoriju Grada Novog Sada.

Grad Novi Sad je obezbedio posebnu telefonsku liniju 021 4882 777 na kojoj će biti organizovana svakodnevna dežurstva u periodu od 8 do 20 časova, a po potrebi i duže, kako bi se evidentirali privredni subjekti koji žele da uzmu učešće u pružanju pomoći..

Takođe, u prostorijama mesnih zajednica obezbediće se svakodnevno dežurstvo u periodu od 8 do 20 časova, a po potrebi i duže, a građanima su dostupne telefonske linije mesnih zajednica za prijavu posledica nastalih dejstvom olujnog vetra, praćenog jakom kišom i atmosferskim pražnjenjem.

Grad Novi Sad još jednom upućuje apel svojim sugrađanima da poštuju bezbednosne propise i, ukoliko se u toku vremenskih neprilika nađu na nebezbednim lokacijama u Gradu, poštuju uputstva koje je propisao Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan