GRBAVICA: "Evo vam moj fića pa radite s njim šta god poželite!"

GRBAVICA: "Evo vam moj fića pa radite s njim šta god poželite!"

Kad Novosađanima prekipi od kazni za parking, bušenja guma, lomljenja brisača...


Revoltirana ponašanjem pojedinih svojih sugrađana, Aleksandra Heđi sa Grbavice ostavila je svoj automobil nasred ulice, s punim rezervoarom, otvorenim vratima i ključem u bravi – ali i s porukom za komšije.

- Drage komšije, evo vam moj Fićko pa radite sa njim šta god poželite – napisala je Aleksandra u poruci koju je objavila na Fejsbuku, te dodala i da su joj dva puta bušili gume, lomili brisače, skidali tablice, šarali ih crnim sprejom, grebali ključevima...

- Jutros mi je pauk odvezao ljubimca i još je komunalni inspektor izašao na teren da mi ispiše prekršajnu prijavu, a imam godišnju parking kartu. Nažalost, ne mogu da priđem zgradi i parking mestu u dvorištu, jer radovi u ulici po planu traju samo 180 dana... BRAVO za to... ključevi su u kolima, rezervoar pun... Ma uživajte!!! Ljubi vas komšinica iz Tolstojeve – poručila je Aleksandra.

 

Oceni vest:
14
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sava

  pre 941 dan i 17 sati

  To je život u Ns,al zato kvadrat stana 2.000 eura.U ovom gradu zivot je odavno postao nemoguć.Došla je masa ljudi jer svuda piše kako su u NS najvece plate i kako je lep zivot.Rezultat toga je ovo.Ali to je svakodnevni život u gradu kulture.

  Oceni komentar:
  2
  8