GRBAVICA: Novosadskom trijatloncu ukraden bicikl pred važnu trku

GRBAVICA: Novosadskom trijatloncu ukraden bicikl pred važnu trku

Par dana pred odlazak na takmičenje u Puli, reprezentativcu Srbije u trijatlonu na Grbavici je ukraden vredan bicikl.

Novosađanin Ognjen Stojanović izjavio je za B92 da je posle treninga, oko 19 časova, bickl ostavio ispred prodavnice na uglu Puškinove i Miše Dimitrijevića, i da ga posle nije bilo.

- Izašao sam posle četiri-pet minuta. Mnogo ljudi ima tu, cirkuliše dosta njih, a više puta sam to radio i nikada se ništa loše nije desilo. Ušao sam da kupim nešto i za tih nekoliko minuta je nestao. Sad, da li je neko video da ulazim pa ga uzeo, ne znam – izjavio je Stojanović.

Bicikl koji mu je ukraden košta između 4.000 i 5.000 evra. Kako kaže, dao je izjavu u policiji, zabeležili su šta se desilo, a u toku današnjeg dana treba da se proveri snimak obližnje kamere za nadzor.


Osim toga što mu je nestao vredan bicikl tu je i problem trke u Puli na koju treba da otputuje u petak.

Reprezentativac Srbije pomoć je potražio i preko društvenih mreža, a navodi da mu je tamo javio jedan mladić da je video nižeg dečka u crnoj majici i crnim pantalonama, starog oko 20 do 25 godina, kako neposredno posle trenutka krađe vozi njegov bicikl. 

Inače,Ognjen je od početka treninga za ovu sezonu, pre deset meseci, na biciklu prešao 11.000 kilometara – što je otprilike razdaljina od Beograda do Los Anđelesa.

Na Gran pri trci u Čezenatiku, seriji od tri sprint trke prve lige u Italiji, zauzeo je 10 mesto. Aktuelni je prvak Balkana.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • komsinica

  pre 2449 dana i 15 sati

  Bubanj potok ili Najlon!
  Srecno u potrazi

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Suba

  pre 2449 dana i 5 sati

  takav bajs se ne ostavlja ispred prodavnice baki!

  Oceni komentar:
  1
  2