GSP: Linije 42 i 43 od sutra menjaju trasu

GSP: Linije 42 i 43 od sutra menjaju trasu

JGSP "Novi Sad" obaveštava svoje korisnike da će od srede, 31. januara, do 31. marta ove godine privremeno biti izmenjene trase autobuskih linija 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo).

Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Železničkoj ulici u Kisaču, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Smer iz Novog Sada:

Na raskrsnici Dr Janka Gombara/Benešova autobusi će skretati levo i nastavljati Benešovovom ulicom do raskrsnice Benešova/Ondreja Marčoka, skretaće desno i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Jana Kolara, skretaće desno i saobraćati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Mihala Kardelisa, skretaće levo u Ulicu Mihala Kardelisa i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena autobuska stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Ulici Ondreja Marčoka, pre raskrsnice sa Ulicom Jana Kolara (prekoputa prodavnice).

Kliknite na sliku za veću rezoluciju


Smer iz Kisača:

Na raskrsnici Mihala Kardelisa/Jana Kolara autobusi će skretati desno i nastavljati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Ondreja Marčoka gde će skretati levo i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Benešova, skretaće levo i saobraćati Benešovom ulicom do raskrsnice Benešova/Dr Janka Gombara, skretaće desno u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Ulici Ondreja Marčoka, odmah nakon skretanja autobusa iz Ulice Jana Kolara (kod prodavnice).

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan