GSP: Linije broj 22, 53 i 55 privremeno menjaju trasu

GSP: Linije broj 22, 53 i 55 privremeno menjaju trasu

JGSP "Novi Sad" obaveštava putnike da se od 21. do 28. oktobra privremeno menja trasa linije broj 22, a u subotu, 2. novembra, doći će i do izmene kretanja na linijama 53 i 55.

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj, zbog radova na rekonstrukciji Ulice Sime Šolaje u Кaću, autobusi na liniji 22 saobraćaće na sledeći način:

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Svetosavska i Sime Šolaje pravo Svetosavskom do Omladinske ulice, gde će skretati levo u Omladinsku ulicu (privremeno stajalište), zatim pravo do Ulice Moše Pijade odakle će skretati desno i nastavljati redovnom trasom.

Smer za Novi Sad: Od raskrsnice ulica Moše Pijade i Omladinske levo Omladinskom ulicom (privremeno stajalište) do Svetosavske ulice, gde će skretati desno i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobusкe linije 22 кoristiće se privremena stajališta na uglu Omladinsкe i Njegoševe ulice u Kaću.


PRIVREMENA IZMENA NA LINIJAMA 53 I 55 ZBOG "FUTOŠКE КUPUSIJADE"

Zbog održavanja manifestacije "Futoška Kušusijada", u subotu, 2. novembra, od 6 do 24 časa autobusi na linijama 53 i 55 iz Novog Sada saobraćaće privremeno izmenjenom trasom:

Redovna trasa do Futoške raskrsnice Ulica Cara Lazara, Braće Bošnjak i Svetozara Markovića – Ulica Svetozara Markovića – (desno) Ulica Branka Radičevića – (levo) Ulica Rade Кondića – uključenje na redovnu trasu Ulicom Carice Milice.

U povratku autobusi će saobraćati istom, izmenjenom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi u oba smera koristiće privremena stajališta (Ulica Svetozara Markovića/Industrijska ulica; Ulica Branka Radičevića/Povrtarska), kao i stajalište iz pravca Novog Sada, neposredno posle raskrsnice Ulica Svetozara Markovića/Ulica braće Bošnjak/Ulica cara Lazara.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan