HITNA POMOĆ: Jedanaestero povređeno u udesima u Novom Sadu, Rumenci i Budisavi

HITNA POMOĆ: Jedanaestero povređeno u udesima u Novom Sadu, Rumenci i Budisavi

Hitna pomoć je tokom vikenda imala uobičajen broj poziva i intervencija – 81 u subotu, 90 u nedelju. Hitnu medicinsku pomoć najčešće su tražili hronični plućni i srčani pacijenti, ali i osobe sa neurološkim tegobama, rekla je za portal mojnovisad.com portparolka novosadske Hitne pomoći dr Mirjana Bursać.

U subotu, oko 7.45 časova u Rumenci, povređena je biciklistkinja stara 60 godina kada je zadobila povrede glave i ramena. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 11.15 sati u Budisavi, povređena je žena stara 50 godina. U pitanju su povrede vrata i grudnog koša. Ona je zbrinuta na licu mesta od strane ekipe Hitne pomoći i prevezena u Urgentni centar.

Oko 13.30 časova na Bulevaru cara Lazara dve ženske osobe stare 28 i 55 godina zadobile su naizgled lakše povrede te su prevezene u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Tokom noći, oko 2.30 sati u ulici Maksima Gorkog, u saobraćajnoj nezgodi su povređene tri osobe – dve ženske osobe stare 24 i 26 godina i muškarac star 52 godine. Svi povređeni su zadobili lakše telesne povrede te su prevezeni na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

Oko 5.15 časova, na Temerinskom putu, povređena je 34-godišnja žena kada je zadobila lakše kontuzione povrede. Nakon što je zbrinuta na licu mesta, prebačena je u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodina u nedelju, oko 21 sat na uglu ulica Senteleki Kornela i Ćirila i Metodija, povređene su tri osobe – dve žene stare 51 i 53 godine i muškarac star 55 godina. Svi povređeni su zadobili naizgled lakše kontuzione povrede. Zbrinuti su na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan