HITNA POMOĆ: Petoro povređeno u saobraćajkama na teritoriji grada

HITNA POMOĆ: Petoro povređeno u saobraćajkama na teritoriji grada

Pet osoba povređeno je u saobraćajnim nezgodama koje su se u utorak dogodile u Novom Sadu i okolini.

Kako za naš portal kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, prvi udes desio se oko 7.45 sati na Trgu republike, kada je lakše povrede glave zadobila je žena stara 68 godina. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
 
Motociklista, muškarac star 57 godina, povređen je u udesu koji se oko 8.30 dogodio u Kaću. Lekarska ekipa Hitne pomoći zbrinula ga je na licu mesta i s povredama glave i grudnog koša prevezla u Urgentni centar.
 
Biciklistkinja (53) zadobila je naizgled lakše povrede glave i noge u saobraćajki koja se oko 8.55 sati dogodila na Detelinari, uglu Janka Veselinovića i Pasterove ulice, te je potom zbrinuta je i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
U udesu koji se oko 20 časova dogodio na uglu Beogradskog keja i Visarionove ulice, povrede ramena zadobio je 65-godišnji muškarac, a lakše povrede glave 12-godišnji dečak. Obojica su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar, odnosno na Dečiju hirurgiju.
 
Kako za mojnovisad.com dodaje dr Bursać, ekipa Hitne pomoći pozvana je oko 16.30 i na Zrenjaninski put, gde se dogodio lančani sudar, ali potrebe za intervencijom tom prilikom nije bilo.
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan